Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Setter fyr på nettet

Kourtney Kardashian med heftig bilde fra karantene-tilværelsen.

DELER: Kourtney Kardashian er ikke redd for å by på seg selv. Her hånd i hånd med kjæresten Travis Barker tidligere i sommer. Foto: Backgrid/ NTB
DELER: Kourtney Kardashian er ikke redd for å by på seg selv. Her hånd i hånd med kjæresten Travis Barker tidligere i sommer. Foto: Backgrid/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste Kardashian-fans har nok fått med seg at den eldste i søskenflokken, Kourtney Kardashian (42), er i et forhold med trommeslageren Travis Barker (45).

De to turtelduene bekreftet forholdet i februar etter at romanseryktene hadde florert rundt dem i flere måneder.

Siden den gang har Kardashian og Barker ikke lagt skjul på sin kjærlighet for hverandre i sosiale medier og de deler titt og ofte kjærlige bilder. Det er ikke mer enn en liten måned siden det var fullt oppstyr da det gikk rykter om paret hadde forlovet seg, noe som i etterkant viste seg å være falske rykter.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Karantene

Kardashian og Barker er kjent for å ikke være sjenerte, og denne gangen er intet unntak.

Nå er det imidlertid ingen rykter, men et bilde førstnevnte har delt på sin Instagram, som får nettet til å koke.

Paret har nylig vært på ferie, og på grunn av pandemien, som har fått en oppsving i USA den siste tiden, måtte de gå inn i en tidagers karantene.

Onsdag delte 42-åringen en rekke bilder på Instagram under teksten «Ti dager i karantene …», som viser at de blant annet har laget S'mores og sett på Netflix.

Det er imidlertid det første bildet som får mest oppmerksomhet. Det viser at Kardashian har fått en ny frisyre av sin kjære, og resultatet deler hun ved dette (nesten) toppløse bildet:

Med håret akkurat langt nok til å dekke over den ene brystvorten, tar både hun og kjæresten bilde i speilet - tydelig fornøyd med resultatet.

Innlegget har i skrivende stund fått intet mindre enn 3 millioner likerklikk, og det renner inn med kommentarer - folket er tydelig imponert over Barkers ferdigheter med frisørsaksen.

Kardashians gode venn Sarah Howard er blant dem som har lagt igjen en hilsen:

«Fin klipp @travisbarker», hvor realitystjernen selv svarte «Flink med hendene».

Kine og Jonas har vært toppløse sammen for første gang, og har med det innsett at de har verdens merkeligste jobb :) Vis mer

Svarte på rykteflom

Til tross for at Kardashian virker å være hodestups forelsket i sin nye kjæreste, hindrer det ikke fansen i å fortsatt håpe på en gjenforening mellom henne og eksen, Scott Disick (38).

Denne sommeren er det hele seks år siden det ble slutt mellom trebarnsforeldrene, etter de hadde vært et par i ti år.

Begge har imidlertid hatt flere kjærester i etterkant av bruddet, men ivrige fans nekter å gi opp håpet om at det en dag er Kardashian og Disick igjen.

Under den nest siste episoden noensinne av familiens realityshow, «Keeping Up with the Kardashians», åpnet eksene seg og svarte på rykteflommen om at de skal ha hatt en intim gjenforening, eller flere, etter bruddet.

- Folk klarer ikke å tro på det, men vi har ikke det. Ærlig, sa 42-åringen, før Disick spøkefullt la til:

- Så irriterende.

Til tross for at romantikken sluttet å blomstre for mange år siden, har eksparet i dag et svært godt venneforhold. I tillegg samarbeider de om de tre barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) daglig, reiser på ferieturer sammen og møtes i sosiale sammenhenger.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Jeg føler at vi er gode venner og foreldre, forklarte realitystjernen videre.

- Vi er familie. Det tror jeg vi alltid vil være, understreket Disick i episoden.

LES OGSÅ: - Vær så snill, hold deg unna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer