Dwayne «The Rock» Johnson:

Setter fyr på nettet med sjokkbilde

I et nytt bilde fra skuespilleren vises det tydelig at han har pumpet jern den siste tiden.

TRENT: I et nytt bilde fra Johnson kommer det frem at han har trent hardt for rollen i filmen «Black Adam» Foto: Mario Anzuoni/ REUTERS / NTB
TRENT: I et nytt bilde fra Johnson kommer det frem at han har trent hardt for rollen i filmen «Black Adam» Foto: Mario Anzuoni/ REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren, og tidligere wrestler Dwayne Johnson (49) har åpenbart trent mye den siste tiden. I et nylig bilde han la ut på Instagram vises hans massive lår- og armmuskler.

Årsaken til at han har trent så mye skriver han er for filmen «Black Adam», der han spiller hovedrollen.

VEKKER OPPSIKT: Den italienske modellen Luca Marchesi vekker oppsikt med kjevetrening på TikTok. Det får folk til å reagere. Vis mer

Brukt flere måneder

«Stor uke for #BlackAdam, filmer mine vinnerscener med skjorta av og viser kroppen min», er blant det han skriver.

I innlegget forteller «The Rock» at han aldri har trent så mye til en rolle noensinne i hans karriere, og at det har tatt flere måneder for å komme i formen han er i.

I skrivende stund har innlegget fått over tre millioner likerklikk, og flere ivrige fans har tatt til kommentarfeltet for å komplimentere stjernen.

«Ser helt sinnssyk ut», skriver en.

«Dette bildet fikk meg til å dra på gymmen», skriver en annen.

«Det eneste jeg lurer på er hvordan bukse-shoppingen fungerer med de bena der», lirer en tredje fra seg.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Storfilm

I filmen «Black Adam» fra Warner Bros. spiller Johnson tittelrollen. Filmen er en superheltfilm, og er basert på tegneserie-universet med samme navn fra DC Comics. «Black Adam» blir den ellevte filmen i universet.

Den skulle opprinnelig ha premiere i slutten av 2021, men ble utsatt på grunn av pandemien. Den planlagte premieredatoen er 29. juli 2022, ifølge filmdatabasen IMDb.

Av andre kjente fjes i filmen er blant andre Noah Centineo, kjent fra« To All the Boys: P.S. I Still Love You», og Aldis Hodge («Straight Outta Compton») og Pierce Brosnan - kjent fra blant annet «James Bond» og «Mamma Mia»-filmene.

FARLIG: Vladir Segato fra Brasil sin fremgangsmåte hva gjelder muskler kan i verste fall føre til døden. VIDEO: Vladir Segato / Rødt Kort. Vis mer

LES OGSÅ: Snakker ut om kriminell fortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer