Adele:

Setter fyr på nettet med nye bilder

I anledning Nicole Richies bursdag deler Adele nok en gang nye bilder av seg selv.

LEGGES MERKE TIL: Nye bilder av sangstjernen Adele sammen med Nicole Richie får massiv oppmerksomhet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/Adele
LEGGES MERKE TIL: Nye bilder av sangstjernen Adele sammen med Nicole Richie får massiv oppmerksomhet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/Adele Vis mer
Publisert

Den 32 år gamle verdenskjente artisten Adele har fått massiv oppmerksomhet det siste året, etter å ha delt flere nye bilder av seg selv.

De mye omtalte bildene har fått flere av sangstjernens fans til å måpe, og mange har poengtert at hun nærmest er «ugjenkjennelig».

I anledning bursdagen sin i mai delte hun blant annet et bilde av seg selv i en svart, kort kjole. Til tross for at det faktisk var bursdagen hennes, var «forvandlingen» det fansen fokuserte mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg», skrev blant annet kjendismodellen Chrissy Teigen (34) under bildet, mens tusenvis av andre fans kommenterte med samme ordlyd.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Nye bilder vekker oppsikt

Nå deler Adele nok et innlegg på Instagram-profilen sin, som får stor oppmerksomhet. Innlegget er delt i anledning Nicole Richies bursdag, og inneholder både video og bilder av de to sammen.

Richie fylte nemlig 39 år 21. september.

«Gratulerer med dagen til min daglige dose med sjarm, Nicole Richie. Jeg beundrer deg og er så glad i deg», heter det blant annet i innlegget.

I innlegget, hvor Adele reflekterer over vennskapet med Richie, deler hun blant annet en morsom video som viser Richie skremme sangstjernen.

I videosnutten gjemmer Richie seg bak en vegg, mens hun venter på at Adele skal entre rommet - deretter hopper hun ut for å skremme sangstjernen. Dette kan man trygt si at hun lykkes med, ettersom «Hello»-sangeren skriker av full hals.

Det er imidlertid ikke bare videoen som får oppmerksomhet blant ivrige fans. Flere henger seg fortsatt opp i Adeles «forvandling».

HADDE BURSDAG: Nicole Richie fylte 39 år forrige uke, men det var ikke bare hennes fødselsdag som fikk oppmerksomhet på Adeles Instagram-konto. Foto: Matt Baron/ Shutterstock/ NTB
HADDE BURSDAG: Nicole Richie fylte 39 år forrige uke, men det var ikke bare hennes fødselsdag som fikk oppmerksomhet på Adeles Instagram-konto. Foto: Matt Baron/ Shutterstock/ NTB Vis mer

- Du er mitt livs kjærlighet

Innlegget har i skrivende stund fått over 1,6 millioner likerklikk, og kommentarfeltet strømmer over av komplimenter til Adele.

«Du er så sinnssykt vakker», skriver en, mens en annen uttrykker at vedkommende rett og slett er forelsket i sangstjernen.

«Adele, du er mitt livs kjærlighet», følger en tredje opp med.

En fjerde mener derimot at det ikke likner på Adele på bildene.

«Dette ser ikke ut som Adele», lyder kommentaren.

I 2015: Adele Adkins har fått oppmerksomhet for «forvandlingen» hun har vært igjennom det siste året. Her er hun avbildet i oktober for fem år siden. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ NTB
I 2015: Adele Adkins har fått oppmerksomhet for «forvandlingen» hun har vært igjennom det siste året. Her er hun avbildet i oktober for fem år siden. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ NTB Vis mer

Flere har også hengt seg opp i at de ikke ante at Richie og Adele faktisk er gode venner.

«Hvordan visste jeg ikke at de var bestevenner», spør en i kommentarfeltet.

«Ok, hæ? Jeg hadde ingen anelse om at de to er venner», påpeker en annen.

Havnet i hardt vær

Dette er for øvrig det første innlegget 32-åringen har delt siden hun forrige måned havnet i hardt vær etter et Instagram-innlegg.

Bildet viste Adele ikledd en bikini med det jamaicanske flagget på, og med håret oppsatt i flere såkalte bantu-knuter. For dette fikk hun store mengder kritikk fra fansen.

32-åringen ønsket nemlig å markere det avlyste Notting Hill-karnevalet, og ønsket å hylle festivalen, som i en årrekke har vært et høydepunkt for mange. Corona-situasjonen sørget for at det, som så mye annet her i verden, måtte avlyses.

Som nevnt tok det imidlertid ikke lang tid før kritikken begynte å hagle under Instagram-innlegget. Flere mente nemlig at stjerna bedrev kulturell appropriasjon, gitt at hun var kledd i det jamaicanske flagget og har håret i det som blir beskrevet som en tradisjonell afrikansk sveis.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Fikk støtte

Enkelte kommenterte blant annet at mørke kvinner blir «diskriminert for å ha kulturelle sveiser som bantu-knutene og dreadlocks, men det er greit for hvite mennesker.

Det er ikke rettferdig», lød en av kommentarene.

Etter kritikkstormen var det imidlertid flere som valgte å støtte stjernen, blant dem sangeren Alexandra Burke (32).

Det gjorde hun til BBCs Carnival tribute show, hvor hun var klar i sin tale, ifølge Sky News.

- Jeg ser bildet. Hun ser bra ut. Det er tydelig at hun har jobbet med kroppen sin og for meg er det en stor ting, fortalte hun, og fortsatte:

- Som en jamaicansk kvinne selv, har jenta mi vokst opp med svart kultur. Folk glemmer at hun er fra Tottenham. Hun spiser sannsynligvis jerk chicken (en jamaicansk matrett, journ.anm.) hele tiden som alle oss andre.

LES OGSÅ: Kylie reagerer: - Slett umiddelbart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer