Adele:

Setter fyr på nettet med nye bilder

I anledning Nicole Richies bursdag deler Adele nok en gang nye bilder av seg selv.

LEGGES MERKE TIL: Nye bilder av sangstjernen Adele sammen med Nicole Richie får massiv oppmerksomhet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/Adele
LEGGES MERKE TIL: Nye bilder av sangstjernen Adele sammen med Nicole Richie får massiv oppmerksomhet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/Adele Vis mer
Publisert

Den 32 år gamle verdenskjente artisten Adele har fått massiv oppmerksomhet det siste året, etter å ha delt flere nye bilder av seg selv.

De mye omtalte bildene har fått flere av sangstjernens fans til å måpe, og mange har poengtert at hun nærmest er «ugjenkjennelig».

I anledning bursdagen sin i mai delte hun blant annet et bilde av seg selv i en svart, kort kjole. Til tross for at det faktisk var bursdagen hennes, var «forvandlingen» det fansen fokuserte mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg», skrev blant annet kjendismodellen Chrissy Teigen (34) under bildet, mens tusenvis av andre fans kommenterte med samme ordlyd.

Nye bilder vekker oppsikt

Nå deler Adele nok et innlegg på Instagram-profilen sin, som får stor oppmerksomhet. Innlegget er delt i anledning Nicole Richies bursdag, og inneholder både video og bilder av de to sammen.

Richie fylte nemlig 39 år 21. september.

«Gratulerer med dagen til min daglige dose med sjarm, Nicole Richie. Jeg beundrer deg og er så glad i deg», heter det blant annet i innlegget.

I innlegget, hvor Adele reflekterer over vennskapet med Richie, deler hun blant annet en morsom video som viser Richie skremme sangstjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer