Kourtney Kardashian:

Setter fyr på nettet med gravidutsagn

Realitystjernen virker ikke å være ferdig med småbarnslivet.

SVARER: Flere undret seg over om Kourtney Kardashian er gravid med sitt fjerde barn. Stjernens svar overrasker. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Flere undret seg over om Kourtney Kardashian er gravid med sitt fjerde barn. Stjernens svar overrasker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av desember skrev flere medier at Kourtney Kardashian (40) og ekskjæresten, den 14 år yngre modellen Younes Bendjima (26), har funnet tilbake til hverandre igjen.

Paret ble først koblet til hverandre i 2016, året etter bruddet mellom realitystjernen og Scott Disick (36), men i august 2018 kom derimot nyheten om at forholdet var over.

Nå ser det imidlertid ut til at de har funnet tilbake til hverandre, og flere fans har den siste tiden lurt på om trebarnsmoren venter barn med sin kjære. Disse ryktene avkrefter hun.

Overrasket

Onsdag delte nemlig trebarnsmoren et bilde av seg selv, tatt i speilet, ikledd en oransje, langermet body. Bildet fikk mange positive kommentarer, men spesielt én kommentar fikk oppmerksomhet.

View this post on Instagram

tryna fix your inner issues with a bad bitch

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Er du gravid? spør en fan.

Kommentaren fikk støtte av flere som lurer på det samme.

- Ja, hun ser gravid ut på dette bildet, kommenterer en bruker, før en tredje følger opp med dette:

- Tenkte akkurat det samme.

Kommentarene fikk derimot ikke ligge ubesvart, da stjernen selv tok til kommentarfeltet for å svare:

- Nei, men jeg skulle ønske det, kommenterer realitystjernen.

Dette er riktignok ikke første gang det har oppstått gravidrykter rundt Kourtney. I 2017 meldte flere utenlandske medier at 40-åringen ventet barn med Younes Bendjima. Den gang forble det hele rykter.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Vil ha flere

«Keeping Up With The Kardashian»-profilen har tre barn fra sitt tidligere forhold med Scott Disick - Mason (10), Penelope (7) og Reign (5). Selv om paret endte sin romantiske relasjon for flere år siden, har det kommet frem at Scott gjerne kunne tenke seg flere barn med Kourtney - selv etter bruddet.

I en episode av Kardashian-familiens realityseri i 2017, røper Kourtneys søster, Kim Kardashian (39), en melding hun fikk av Scott.

- Scott skrev akkurat til meg at han vil ha et nytt barn … med Kourtney. Jeg tror han bare vil ha ett til, og hun vil ha ett til, sa Kim til en venninne i realityepisoden.

At Kourtney skal bli gravid med 36-åringens barn er derimot høyst usannsynlig. Ikke bare har begge funnet kjærligheten på ny, Kourtney med ovennevnte Younes og Scott med modellen Sofia Richie (21), men på grunn av realitystjernens alder begynner også den biologiske klokken å tikke, av naturlige årsaker.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Hypnoterapi

En som derimot fortsatt har god tid til å få flere barn, er lillesøster Khloé Kardashian (35). Hun har selv datteren True (1) med eksen Tristan Thompson (28). Forholdet mellom dem tok slutt i fjor, etter flere tilfeller av en rekke utroskapsrykter.

Særlig et kyss mellom Tristan og Jordyn Woods (22) fikk mye oppmerksomhet. Det hele utløste en mye omtalt utroskapsskandale, og verdenspressen fulgte partene involvert i skandalen tett i flere måneder etter at nyheten sprakk.

Og, nettopp på grunn av alt Khloé har stått i både privat og offentlig de siste par årene, er det kanskje ikke så rart at stjernen nå velger å ty til alternative behandlinger for å få kontroll på egne tanker og følelser.

Ifølge Radar Online sliter 35-åringen med både stress og angst, og skal nå ha latt seg friste av alternativ behandling. Nettstedet har blitt fortalt at 35-åringen skal prøve hypnoterapi - som er en behandling med bruk av hypnose.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Hun har prøvd så mange former for terapi at det er verdt å gjøre dette om dette hjelper henne å føle seg mindre usikker hele tiden, forteller en kilde til Radar Online.

- Selv med så mange positive faktorer i livet sitt, går hun konstant rundt og er lei seg, og hun er sliten av å føle seg utilstrekkelig og angstfylt, legger kilden til, og sier at terapien skal fokusere på å lære Khloé å være positiv uansett hva som skjer, fremfor at realitystjernen skal se ned på seg selv hele tiden.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: Observert med ny mann etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer