Jessica Simpson:

Setter fyr på nettet med dette bildet

Trebarnsmoren overrasker på Instagram.

VEKKER OPPSIKT: Jessica Simpsons nyeste bilde på Instagram har vekket store reaksjoner i sosiale medier. Foto: Instagram / NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Jessica Simpsons nyeste bilde på Instagram har vekket store reaksjoner i sosiale medier. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere popstjernen Jessica Simpson (39) har de siste årene flyttet fokus fra musikk til sitt eget klesmerke, og har skapt overskrifter med sin ærlige selvbiografi «Open Book».

I boka forteller hun blant annet om hvordan hun var flau over sin egen kropp etter å ha gjennomgått to graviditeter og fødsler i temmelig rask rekkefølge.

- Jeg var så flau over min egen kropp at jeg lot ikke ektemannen min se meg uten en hvit t-skjorte på. Jeg hadde sex med den på. Jeg dusjet med den på, til og med. Jeg klarte ikke å se på meg selv, innrømmer hun i boka, ifølge Radar Online.

Nå er tilsynelatende denne tiden et tilbakelagt kapittel for Simpson, som nå får oppmerksomhet for et lite beskjedent treningsbilde av seg selv - som hun har delt med sine 5,4 millioner følgere på Instagram.

- Du ser utrolig ut

På det nevnte bildet poserer stjernen, som har barna Maxwell Drew (8), Ace Knute (6) og Birdie Mae (1) med ektemannen Eric Johnson (40), i speilet iført sports-BH og en matchende, kort shorts.

- Stod opp før alle de tre ungene for å få gått skrittene mine og bruke tid på meg, meg selv og jeg. Beveg deg, beveg deg, beveg deg for din mentale helses skyld, skriver hun til bildet.

På speil-selfien poserer Simpson slik at muskler og hennes veltrente ytre virkelig kommer til sin rett, og bildet har - kanskje ikke så uventet - satt fyr på kommentarfeltet.

Blant dem som har lagt igjen sine kommentarer under bildet, finner man TV-profil og komiker Chelsea Handler (45), skuespiller og sanger Rita Wilson (63), samt en lang rekke andre følgere og fans.

- Du har masse muskler, søster, kommenterer Handler, mens Wilson skriver:

- Trening er det beste for kropp og sinn! Veldig bra, JS!

Kjendistrener Harley Pasternak (45), som har trent Simpson, har på sin side lagt igjen tre flamme-emojis, og flere andre er også fra seg av begeistring over bildet:

- Du ser helt utrolig ut! Fortsett med det supre arbeidet, vakre! kommenterer en bruker, mens en annen spør:

- Hva slags trening driver du med?! Du ser fantastisk ut!

Går 14 000 skritt

Det var i mars i fjor Jessica Simpson kunne ønske sitt tredje barn velkommen til verden, og siden den gang har hun vært åpen om at hun har lagt ned en hederlig innsats for å komme i toppform etter fødselen.

I september avslørte stjernen at hun hadde mistet rundt 45 kilo det siste halvåret, uten å innføre altfor ekstreme livsendringer. I et intervju med E! News har treneren hennes fortalt at mye handlet om å øke antall skritt Simpson går hver dag.

Skal vi tro Pasternak gikk de rolig og forsiktig frem, der 39-åringens mål har vært å gå 14 000 skritt daglig. Og veien dit er blitt til litt etter litt.

Først og fremst ventet de på at kroppen til Simpson skulle komme seg ordentlig etter fødselen, før de startet med 6000 skritt daglig. Samtidig hjalp han hjalp henne med å erstatte noen matvarer med sunnere alternativer. Det var derimot ikke Pasternaks intensjon å fjerne alle godsaker fra livet hennes, men heller å tilføye tilstrekkelig med protein og grønnsaker, har han fortalt til E! News.

Selv om Jessica Simpson utvilsomt er godt fornøyd med å være i bedre form enn på lenge, bør det nevnes at delingen av treningsbildet nok også var kommersielt motivert. Treningstøyet hun er iført på Instagram-selfien kommer nemlig fra hennes eget klesmerke.

LES OGSÅ: - Jeg døde på operasjonsbordet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer