Shawn Mendes:

Setter fyr på nettet i trusa

- Slett dette før kjæresten min ser det.

HETT: Shawn Mendes' nye bilder får både fans og kjendiser til å sperre opp øynene. Foto: Instagram / NTB Scanpix
HETT: Shawn Mendes' nye bilder får både fans og kjendiser til å sperre opp øynene. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag ettermiddag fikk 20 år gamle Shawn Mendes sine over 40 millioner følgere på Instagram til å måpe. I en reklame for Calvin Klein poserer han nemlig ved en kjøkkenbenk, kun iført undertøy fra det berømte merket, noe som har fått fansen til å sperre opp øynene det siste døgnet.

Bildene av den kanadiske musikeren går også varmt i internasjonal presse, og i kommentarfeltet renner det inn lovord fra både gutter og jenter.

Mendes har smeltet flere ungpikers hjerter med låter som «Stitches», «In My Blood» og «Mercy» og hans pene utseende minsker ikke akkurat på populæriteten hans heller.

- Oi shit, skriver én under bildene.

- Jeg får ikke puste, lyder en annen kommentar.

- Slett bildene

Gjentakende nedover i kommentarfeltet er emojier med hjerteøyne, og tydelig begeistring for 20-åringen. Det er imidlertid ikke bare fansen som reagerer på Mendes' trusebilde.

Flere kjendiser har også lagt igjen sine kommentarer, blant dem er Jennifer Lopez (49) og kjæresten Alex «A Rod» Rodriguez (43).

- Du dreper det, skriver Lopez.

- Goals, skriver «A Rod».

Rapperen Hoodie Allen (30) på sin side oppmuntrer Mendes til å slette bildene før kjæresten hans ser de.

Saken fortsetter nedenfor.

Ville kjøpe Justin Biebers truser

Dette er imidlertid ikke første gang Mendes har skapt overskrifter om truser. I fjor sommer uttalte han nemlig at han kunne betalt svimlende 500 dollar for trusene til Justin Bieber (24).

Da han var gjest i det kjente innslaget til «The Late Show» med James Corden, «Carpool Karaoke», begynte 20-åringen å fortelle at han vasker sine egne klær.

Duoen gikk nærmere inn på ovennevnte tema, hvorpå Mendes plutselig sa at han mener Justin Bieber kunne ha gjort en karriere av å selge underbuksene sine.

- Jeg hadde kjøpt dem. Jeg ville ikke betalt mer enn 500 dollar, selv om det også er mye penger, sa artisten spøkefullt, og la til:

- Jeg hadde krevd å få vite hva han hadde gjort i dem først.

I fjor høst ble det kjent at Justin Bieber hadde giftet seg i all hemmelighet med modellen Hailey Baldwin (22) etter en virvelvindromanse.

- Var aldri sammen

Shawn Mendes har tidligere blitt romantisk koblet til Hailey Baldwin, og i august fortalte han i et intervju med The Sunday Times hvordan han fikk vite at paret hadde forlovet seg.

AVKREFTET: Shawn Mendes har i senere tid avkreftet romanseryktene mellom han og Hailey Baldwin. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTET: Shawn Mendes har i senere tid avkreftet romanseryktene mellom han og Hailey Baldwin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg fikk vite om forlovelsen samtidig som alle andre, sa han til avisen.

Mendes og Baldwin ble først koblet til hverandre i 2017. Spekulasjoner om et romantisk forhold dem imellom ble ytterligere forsterket da de to dukket opp sammen hånd i hånd på den røde løperen under Met-gallaen i mai.

Tidligere har en kilde uttalt til E! News at det faktisk foregikk noe mellom de unge superstjernene.

- Det startet med at de tilfeldigvis traff hverandre på fester, men det har blitt mer seriøst i det siste. De dater definitivt nå, og tilbringer mye tid sammen, hevdet kilden.

Overfor The Sunday Times ønsket Mendes tilsynelatende å slå en siste spiker i kista for det han mente var ukorrekte opplysninger. Han forklarte at duoen aldri har vært mer enn nære venner, og avkreftet samtlige spekulasjoner rundt et romantisk forhold med 22-åringen.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Bieber og Baldwin på sin side innledet et romantisk, men kortvarig forhold.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene.

Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i et rettslokale i New York.

LES OGSÅ: - Møttes på helt feil tidspunkt i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer