«Squid Game»-stjernen Jung Ho-yeon:

Setter fyr på Instagram

Modellens skuespillerdebut førte med seg høy stjernestatus.

NETFLIX-STJERNE: Jung Ho-yeon ble superstjerne etter sin rolle i Netflix-serien «Squid Game». Foto: Marijo Cobretti / Splash News / NTB
NETFLIX-STJERNE: Jung Ho-yeon ble superstjerne etter sin rolle i Netflix-serien «Squid Game». Foto: Marijo Cobretti / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden er den koreanske Netflix-serien «Squid Game» på «alles» lepper hva gjelder underholdning på TV-skjermen.

I «Squid Game» møter vi mennesker i vanskelige økonomiske situasjoner som får muligheten til å delta i diverse barndomsleker. Deltar de får de sjansen til å vinne i underkant av 45,6 milliarder won, noe som tilsvarer ca. 328 millioner norske kroner. Deltakelsen kan imidlertid få dødelige konsekvenser.

Det er ikke tvil om at serien har oppnådd stor suksess da den topper flere av Netflix' «mest sette»-lister verden over, og internett koker over av memes og teorier om den fryktinngytende og briljante serien.

Stor på Instagram

Med hitseriens suksess har også skuespillernes berømmelse vokst, der blant andre en av hovedrolleinnehaverne ble superstjerne nærmest sagt over natten.

FJERNER: Netflix må sensurere denne scenen i serien «Squid Game» etter at nummert på kortet har blitt ringt over 4000 ganger. Video: Netflix Vis mer

Modellen Jung Ho-yeons (27) skuespillerdebut har nemlig gitt henne over tolv millioner Instagram-følgere siden serien hadde sin premiere den 17. september.

I skrivende stund har skuespillertalentet - som spiller den fryktløse «Sae-byeok» i serien - 13 millioner følgere på bildeplattformen.

I et intervju med Herald Pop, gjengitt av Just Jared, røper skuespilleren hvordan det føltes å se antallet følgere klatre høyere og høyere.

- I begynnelsen var jeg veldig overrasket da jeg sjekket underveis. Da jeg åpnet opp appen så gikk tallet opp, og da jeg åpnet den igjen gikk det enda mer opp. Jeg tenker at kjærligheten for «Squid Game» reflekterer i tallene, som om det var skjebnen, og jeg er takknemlig, forteller superstjernen, og legger til:

- Bare det faktum at så mange mennesker rundt om i verden viser interesse får meg i godt humør.

I forkant av Netflix-rollen, blomstret 27-åringens karriere innen modellindustrien. Hun begynte nemlig som modell i 2013 da hun havnet på andreplass i konkurranseshowet «Korea's Next Top Model».

Kort tid etter valset hun nedover catwalken i Seoul Fashion Week, før hun senere ble booket internasjonalt av moteindustriens giganter - deriblant Louis Vuitton, Chanel, Gucci og Marc Jacobs. Det skriver Yahoo! News.

SNAKKIS: Akkurat nå er det én serie alle snakker om; «Squid Game». Serien troner på toppen over den mest strømmede serien i verden, og det uten grunn. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Veldig stolt

På privaten er hun sammen med skuespilleren Lee Dong-hwi (36) som hun har vært i et forhold med siden 2016.

Han er kjent fra blant annet «The Handmaiden» og «Extreme Job», der sistnevnte ligger på andreplass for sørkoreanske filmer med høyest inntekt.

MODELL: Jung Ho-yeon avbildet på en Marc Jacobs-fest i New York i desember 2018. Foto: Ben Gabbe/ Getty Images for Marc Jacobs/ AFP/ NTB
MODELL: Jung Ho-yeon avbildet på en Marc Jacobs-fest i New York i desember 2018. Foto: Ben Gabbe/ Getty Images for Marc Jacobs/ AFP/ NTB Vis mer

Ifølge 27-åringen legger heller ikke kjæresten skjul på at han er stolt over sin utkåredes skuespillerinnsats.

- Han er veldig stolt over suksessen som «Squid Game» har fått, røper modellen til nettstedet, før hun legger til:

- Siden han også er en skuespiller så er han en god mentor, og en god venn og person. Han heier mye på meg, og bekymrer seg for meg også. Han er litt som en far.

Sesong to

I skrivende stund har ikke Netflix bekreftet at det kommer en sesong to av «Squid Game», men flere utenlandske medier mener at det er sannsynlig.

Digital Spy skriver at det neppe tar lang tid før Netflix kunngjør at «Squid Game» får en sesong to - med tanke på den oppmerksomheten og suksessen den første sesongen har fått.

Serieskaperen selv, Hwang Dong-hyuk (50), uttalte følgende til Variety i et intervju nylig:

- Jeg har ingen velutviklede planer for «Squid Game 2». Det er ganske slitsomt bare å tenke på det. Men hvis jeg skulle gjøre det, ville jeg definitivt ikke gjort det alene.

Hvis en sesong to kunngjøres, vil trolig lanseringsdatoen ligge et stykke frem i tid. Digital Spy påpeker imidlertid at det er mulig å se for seg at sesong to lanseres mot slutten av 2022 - siden mange av seriens nøkkelelementer allerede er på plass.

LES OGSÅ: Anklaget for å utnytte kreftdiagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer