Kylie Jenner:

Setter fart på spekulasjonene

Fansen hevder de har svaret på babyens kjønn.

GUTT ELLER JENTE?: Det er ikke kjent hvilket kjønn Kylie Jenner venter. Nå hevder imidlertid fansen de har svaret. Foto: BeautifulSignaureIG / Shutterstock / NTB
GUTT ELLER JENTE?: Det er ikke kjent hvilket kjønn Kylie Jenner venter. Nå hevder imidlertid fansen de har svaret. Foto: BeautifulSignaureIG / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått en måned siden en rekke amerikanske medier skrev at realitystjernen Kylie Jenner (24) ventet sitt andre barn med rapperen Travis Scott (30). Fra tidligere har av-og-på-paret datteren Stormi (3).

Duoen holdt seg lenge taus om ryktene, men knappe tre uker senere bekreftet «Keeping up with the Kardashians»-stjernen graviditeten.

Det gjorde hun med en video på Instagram, som har blitt sett beskjedne 140 millioner ganger.

Det er foreløpig ikke kjent hvilket kjønn den kommende babyen har. Nå hevder imidlertid Kylies fans å ha svaret.

Avslører hun kjønnet?

I forbindelse med 24-åringens nyeste lansering for sminkemerket sitt, KylieBaby, har hun nemlig delt en rekke bilder på sosiale medier.

På bildene kan man se Kylie og hennes tre år gamle datter Stormi i blå kjoler. Nettopp dét tar mange som et hint på at hun venter en liten gutt.

«Noen skal få en liten gutt!» skriver en følger på Instagram, mens en annen skriver:

«Dette gir meg ideen om at hun venter en gutt».

Innlegget har i skrivende stund fått 8,6 millioner likerklikk, og kommentarene om babyens kjønn har fått flere tusen «likes».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer