Kylie Jenner:

Setter fart på spekulasjonene

Fansen hevder de har svaret på babyens kjønn.

GUTT ELLER JENTE?: Det er ikke kjent hvilket kjønn Kylie Jenner venter. Nå hevder imidlertid fansen de har svaret. Foto: BeautifulSignaureIG / Shutterstock / NTB
GUTT ELLER JENTE?: Det er ikke kjent hvilket kjønn Kylie Jenner venter. Nå hevder imidlertid fansen de har svaret. Foto: BeautifulSignaureIG / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått en måned siden en rekke amerikanske medier skrev at realitystjernen Kylie Jenner (24) ventet sitt andre barn med rapperen Travis Scott (30). Fra tidligere har av-og-på-paret datteren Stormi (3).

Duoen holdt seg lenge taus om ryktene, men knappe tre uker senere bekreftet «Keeping up with the Kardashians»-stjernen graviditeten.

Det gjorde hun med en video på Instagram, som har blitt sett beskjedne 140 millioner ganger.

Det er foreløpig ikke kjent hvilket kjønn den kommende babyen har. Nå hevder imidlertid Kylies fans å ha svaret.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Avslører hun kjønnet?

I forbindelse med 24-åringens nyeste lansering for sminkemerket sitt, KylieBaby, har hun nemlig delt en rekke bilder på sosiale medier.

På bildene kan man se Kylie og hennes tre år gamle datter Stormi i blå kjoler. Nettopp dét tar mange som et hint på at hun venter en liten gutt.

«Noen skal få en liten gutt!» skriver en følger på Instagram, mens en annen skriver:

«Dette gir meg ideen om at hun venter en gutt».

Innlegget har i skrivende stund fått 8,6 millioner likerklikk, og kommentarene om babyens kjønn har fått flere tusen «likes».

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Flere hint

Ifølge Page Six er det flere som mener dette er realitystjernens andre hint om babyens kjønn. I slutten av august delte hun nemlig et bilde av datteren på Instagram.

Til bildet skrev hun: «Favorittjente», etterfulgt av et blått hjerte. Det blå hjertet fikk dermed flere til å tro at det kommer en liten gutt inn i livet hennes i nær fremtid.

«Så det er en gutt, med andre ord», skrev en følger. Kommentaren fikk 12 000 likerklikk.

«Så det du sier er at du skal få en gutt», skrev en annen.

Verken Kylie eller Travis har avslørt hvilket kjønn de venter, så fansen må altså smøre seg med tålmodighet før de finner ut av om det er en gutt eller jente.

Åpen om graviditeten

At realitystjernen har valgt å være åpen om graviditeten, kom som et stort sjokk for mange. Da hun var gravid med Stormi ble nemlig ikke svangerskapet avslørt før datteren var født.

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten», skrev hun da på Instagram etter å ha holdt seg innendørs i lang tid.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Videre beklaget realitystjernen at hun hadde holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

Forholdet mellom 24-åringen og rapperen startet i 2017, men har i flere år vært av det turbulente slaget. Den siste tiden har de derimot delt mer og mer av hverandre i sosiale medier, og ifølge US Weekly skal forholdet nå være sterkere enn noensinne.

- De har aldri stått hverandre nærmere. Babyen har virkelig brakt dem tettere sammen, forteller en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ: Forholdet er ikke-eksisterende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer