Tori Spelling:

Setter fart på skilsmisseryktene

Tori Spelling og barna ønsket fansen godt nytt år på Instagram. Samtidig feiret ektemannen alene hjemme.

16 ÅR: Tori Spelling og Dean McDermott ga hverandre sitt ja på Fiji i 2006. I ettertid har ekteskapet skapt flere overskrifter. Foto: Shutterstock Editorial / Action Press / NTB
16 ÅR: Tori Spelling og Dean McDermott ga hverandre sitt ja på Fiji i 2006. I ettertid har ekteskapet skapt flere overskrifter. Foto: Shutterstock Editorial / Action Press / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteskapet mellom «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (48) og ektemannen Dean McDermott (54) har skapt skandaleoverskrifter i flere år.

FORVIRRER: Paret har lenge forvirret fansen. Her er de avbildet sammen i Disneyland i oktober i fjor. Samtidig svirret rykter om skilsmisse. Foto: JESAL / DIGGZY / Shutterstock / NTB
FORVIRRER: Paret har lenge forvirret fansen. Her er de avbildet sammen i Disneyland i oktober i fjor. Samtidig svirret rykter om skilsmisse. Foto: JESAL / DIGGZY / Shutterstock / NTB Vis mer

Historier om sexavhengighet, utroskap, alkoholmisbruk, arvestrid og økonomiske problemer er blant overskriftene som har prydet magasinforsidene opp gjennom årene.

Skandaleparet har likevel holdt sammen i tykt og tynt i snart 16 år som mann og kone, og har barna Liam (14), Stella (13), Hattie (9), Finn (9) og Beau (4) sammen.

I oktober hevdet imidlertid en kilde overfor US Weekly at Spelling ønsket å skille seg fra ektemannen, men at hun følte seg «fanget» i ekteskapet.

ENSOM: Venke Knutson gjestet«Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Feiret uten ektemannen

Da Spelling og McDermott feiret nyttårsaften hver for seg fikk ryktene om skilsmisse ytterligere fart på seg. Det melder Page Six.

På nyttårsaften delte nemlig Spelling en hilsen fra seg selv og barna på Instagram fra Lake Arrowhead Resort and Spa.

«God nyttårskveld 2021! Jeg og barna er så glade for å fortsette familietradisjonen vi har hatt siden de eldste var små», skrev Spelling til et bilde av seg selv med fire av barna sine.

«Foreldrene mine pleide å ta med meg og broren min hit i oppveksten og jeg ønsket at barna mine skulle få fortsette den tradisjonen. Jeg kan nesten ikke vente til at barna mine skal ta med sine barn hit», fortsatte hun.

Spelling takket også eldstesønnen Liam som var bak kamera som fotograf. Dermed kunne det tenkes at Spelling feiret uten ektemannen i år.

Det bekreftet McDermott selv på sin Instagram. Han delte nemlig at han lå hjemme med lungebetennelse på selveste nyttårsaften.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

«Godt nytt år, alle sammen! Jeg er nede, men ikke ute! Lungebetennelse suger», skrev 55-åringen til en video av seg selv.

McDermott beroliget likevel fansen om at han var ved godt mot.

«Men jeg lar ikke det gå utover humøret! Jeg håper ditt 2022 blir fylt med kjærlighet, lys og medgang. Masse kjærlighet til dere alle», la han til.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Uteble fra familiebilde

Ifølge Page Six er dette tredje høytiden på rad paret ikke deler bilder av hverandre på sosiale medier.

Flere fans la også merke til McDermotts fravær på årets familiekort, som Spelling delte på sosiale medier.

I ettertid skal hun ha sagt at ektemannen var opptatt med filmopptak i Canada da bildet ble tatt. Likevel var kortet signert «fra Tori og familien», uten å nevne McDermott.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Gift etter turbulent skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer