Dua Lipa:

Setter fart på ryktene

Skal ha blitt sjarmert av rapperen som lagde låt om henne.

POPSTJERNE: Dua Lipa har blitt en internasjonal sensasjon innenfor popsjangeren. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
POPSTJERNE: Dua Lipa har blitt en internasjonal sensasjon innenfor popsjangeren. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det er trolig få som ikke har fått med seg stjerneskuddet Dua Lipa (27). Den britisk-albanske superstjernen har kapret hjertene til lyttere over hele verden.

Hun har gitt ut en rekke hitlåter og samarbeidet med legender som Elton John (75) og Andrea Bocelli (64).

Egen låt

Det er nok flere artister som kunne ha tenkt seg å lage en sang med Lipa, og én har til og med sagt at han vil få til mer enn et samarbeid med stjernen.

Rapperen Jack Harlow (24) skal ikke engang ha hatt noe personlig kjennskap til popstjernen før han dediserte en låt til henne.

I låten «Dua Lipa» synger den amerikanske rapperen «Dua Lipa, I'm trying to do more with her than do a feature (do it)», som kan oversettes til «Dua Lipa, jeg prøver å få til mer enn ett samarbeid med henne».

Selv om det å lage en sang om en fremmed person og oppkalle den etter vedkommende kan virke som et sært sjekketriks, virker det som om det har fungert for Harlow.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

Mer enn et samarbeid

Ifølge Page Six har rapperen fått oppfylt ønsket sitt om noe mer enn en samarbeid med popstjernen. Nettstedet melder nemlig at paret har funnet tonen med hverandre.

Kilder som står artistene nære skal ha fortalt til nettstedet at Harlow klarte å sjarmere Dua Lipa da de møttes på en brunsj i Los Angeles i november. I etterkant av det møtet skal duoen ha hatt konstant kontakt.

Kildene til Page Six avslører også at rapperen har flydd inn til New York for å se på Dua Lipa spille på julekonsert på «Jingle Ball» på fredag.

Samtidig melder nettstedet at flere andre tilfeldige tilskuere har hevdet at de så duoen ankomme en restaurant samtidig og forlate den samtidig.

Brudd i fjor

Om dette er starten på et nytt stjerneforhold er ikke sikkert, men duoen følger hverandre på Instagram.

Det var i desember 2021 at Dua Lipa og Anwar Hadid (23), broren til supermodellene Gigi (27) og Bella (26), annonserte at de hadde gjort det slutt etter to år sammen.

Etter det har det gått rykter om at popsensasjonen datet den sørafrikanske programlederen Trevor Noah (38).

LES OGSÅ: Hemmelig kjæreste: - Uatskillelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer