Amber Gill:

Setter fart på ryktene

«Ville aldri vært utro mot jenta mi».

HINTER OM FORHOLD: Amber Gill får følgerne til å spekulere. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
HINTER OM FORHOLD: Amber Gill får følgerne til å spekulere. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Amber Gill (25) vant både pengepremien og seernes hjerter da hun stakk av med seieren under den femte sesongen av «Love Island UK».

Til tross for å ha vunnet kjærlighetsprogrammet sammen med Greg O'Shea (27), ble det ingen romanse mellom dem.

I etterkant har Gill vært åpen om at hun er bifil.

Nå ryktes det at realitystjernen har funnet lykken med en kvinne som ikke er så ukjent for rampelyset.

«Jeg visste det!»

Ifølge The Sun har 25-åringen lagt igjen flørtende emoji-ikoner under Arsenal-fotballspilleren Jen Beatties (31) bilder på sosiale medier.

- SEXY UNDERHOLDNING: I sommer har «Love Island UK» tatt folket med storm, og nå er en ny sesong av «Love Island USA» ute på TV 2 Play. Video: TV 2 Play / Rød Løper Vis mer

Romanseryktene blusset opp denne uken da Gill publiserte en video på TikTok der hun tilsynelatende røper at hun er i et forhold.

Til snutten skrev hun: «Må endre på innholdet mitt så hun skjønner at jeg ikke er en giftig person».

NY FLAMME? Flere fans mistenker at fotballspiller Jen Beattie er Amber Gills nye kjæreste. Foto: James Whitehead/SPP/Shutterstock/NTB
NY FLAMME? Flere fans mistenker at fotballspiller Jen Beattie er Amber Gills nye kjæreste. Foto: James Whitehead/SPP/Shutterstock/NTB Vis mer

I klippet mimer TV-profilen til et lydklipp som sier «aldri i verden om jeg hadde vært utro mot jenta mi».

@amberrosegill

Having to switch up my content so she knows I’m not really toxic ☺️

♬ original sound - saroyah

Spekulasjonene fikk for alvor fart på torsdag. Da delte Gill nok en TikTok-snutt som flere fans mener er en bekreftelse på at det er Beattie som har stjålet «Love Island»-stjernens hjerte.

I klippet sitter Gill på det som ser ut som en fotballtribune. Over videoen har hun lagt på lyd av ivrige fans under det som høres ut som en fotballkamp.

«Når du ikke har en anelse om hva som skjer, men du vil være støttende», skriver hun til snutten.

I kommentarfeltet er følgerne skåsikre.

«Hun er med Jen Beattie, jeg visste det!», lyder det fra en følger, mens en annen skriver at hun «definitivt er med fotballspilleren».

«Hvis dette ikke bekrefter det...», skriver en annen.

«Trenger kos»

Ifølge The Sun har Gill og Beattie kommentert på hverandres sosiale medier siden juli. Blant annet har førstnevnte kommenert to emojier med hjerteøyne under et bilde av Beattie som spiller fotball.

REAGERER: Gemma Owen sin mor, Louise Owen, kommenterer Luca Bish sin «Love Island»-oppførsel på Instagram. Video: «Love Island UK»/TV 2. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

Under en av Gills TikTok-videoer har de en flørtende samtale. I klippet forteller 25-åringen at hun kjeder seg alene hjemme. Beattie var rask med å spørre TV-stjernen om hun trengte hjelp med å løse problemet.

«Ja, takk. Jeg føler meg ikke så bra og trenger kos. Jeg føler det kunne fått meg til å føle meg bedre», hvorpå Beattie svarte med at hun er «på vei».

Deler ærlig om seksualiteten

Det var i fjor Gill åpnet seg om at hun faller for både menn og kvinner.

«Å «bytte lag» er den beste avgjørelsen jeg har tatt i livet», skrev hun på Twitter ifølge Tyla, og fulgte rask opp med en ny Twitter-melding:

«Å se menn får meg til å føle meg dårlig. Jeg kunne ikke gå gjennom det igjen».

Overfor Closer Magazine utdypet hun utsagnet.

- Jeg er ikke hundre prosent over menn. På det tidspunktet da jeg uttalte det, var jeg irritert på menn. Men ja, jeg har datet kvinner i fortiden og nå i det siste, det er fantastisk.

LES OGSÅ: Dronning Camilla:Spesiell detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer