Bella Thorne og Tana Mongeau:

Setter fart på ryktene

- Er du forelsket i eksen din igjen?

FERIEKOS: Det er kanskje uklart om det tidligere paret er sammen igjen eller ikke, men at de koste seg på ferie ser det ut til å være liten tvil om. Foto: Skjermdump fra Instagram/@tanamongeau
FERIEKOS: Det er kanskje uklart om det tidligere paret er sammen igjen eller ikke, men at de koste seg på ferie ser det ut til å være liten tvil om. Foto: Skjermdump fra Instagram/@tanamongeau Vis mer
Publisert

Den tidligere Disney-stjernen Bella Thorne (24) og Youtuberen Tana Mongeau (24) var sammen fra september 2017 til februar 2019.

Både mens de var sammen og etter at de gjorde det slutt har de skapt overskrifter flere ganger, blant annet på grunn av sitt polyamorøse forhold og offentlig drama.

Nå skaper eksparet overskrifter nok en gang.

- Er du forelsket i eksen din igjen?

Det kan nemlig se ut til at de to stjernene har funnet sammen igjen. I alle fall hvis man skal tro bildene Mongeau nylig delte på Instagram.

På bildene er de to tilsynelatende på ferie sammen på Ibiza. Et av bildene Mongeau har delt viser en skjermdump av en tekstmelding som spør:

«Er du forelsket i eksen din igjen?»

Page Six er blant mediene omtaler saken.

Mongeau svarer på meldingen med et bilde av seg selv og Thorne, hvor hun skriver:

«Totalt».

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

I et polyamorøst forhold

Det var da paret hadde vært sammen i rundt ett og et halvt år at den triste beskjeden om at forholdet var over kom.

«Tana og jeg er ikke sammen lenger, vær så snill, slutt å spør. Vi elsker dere», skrev Thorne på Twitter da forholdet med Mongeau var over.

«Jeg elsker henne for alltid, ikke bli forvirret. Hun endret livet mitt for alltid» skrev Mongeau på sin side.

Samtidig var Thorne sammen med rapperen Derek Smith.

Thorne har vært åpen seksualiteten sin som innebærer at hun liker å være i et såkalt polyforhold - et forhold med flere personer på en gang. Hun har også uttalt at seksualiteten hennes ofte blir misforstått.

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

Da det ble slutt mellom Thorne og Mongeau fortsatte Thorne å være sammen med Smith i noen måneder før det også ble slutt.

Ikke lenge etter bruddet ble Thorne koblet til den italienske artisten Benjamin Mascolo (28). I mars 2021 forlovet paret seg, men tidligere i år annonserte duoen at de hadde besluttet å gå hver til sitt.

Tilbake til hverandre

Allerede i 2021 blomstret ryktene opp om at Thorne og Mongeau var sammen igjen. Ryktene oppsto da Mongeau delte en TikTok-video av Thorne fra en Halloweenfest.

@tanamongeaulol hahahahahaahhaa hey @Bella Thorne ♬ exile - Taylor Swift

Romanseryktene ble derimot avkreftet da flere fans hoppet til kommentarfeltet med spørsmål om de to var sammen igjen.

«Vi dater ikke, vi tar det bare kult og slapper av», svarte Mongeau på en av kommentarene fra fansen.

Nå virker det imidlertid ikke som at noen av partene er ute etter å avkrefte ryktene.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: «Zach og Cody søte liv til sjøs» herjet på Disney Channel for nesten ti år siden, nå er en av stjernen nesten ikke til å kjenne igjen. Video: Se og Hør Vis mer

Dramaparet

Det skal imidlertid nevnes at noen er skeptiske til romanseryktene.

Centennial Beauty avslutter artikkelen sin om den mulig romansen med at de tar ryktene med en klype salt. Dette på grunn av det tidligere parets forkjærlighet for offentlig drama.

Da de gjorde det slutt i 2019 kom Thorne ut med en låt med navn «SPF», et akronym for «Stupid fucking bitch», og mange spekulerte på at denne låten handlet om Mongeau.

Til tross for at Thorne avkreftet dette, ble ryktene langt ifra borte da Mongeau delte reaksjonsvideoen «Bella Thorne lagde en FORFERDELIG sang om meg og vi reagerer på den» på sin YouTube-kanal.

I skrivende stund har videoen over fem millioner visninger.

TRIVES: Skuespiller Thomas Hayes har blitt samboer med kjæresten han møtte under pandemien. Reporter: Nora Skavhaug/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Om skilsmissen: - Var aldri utro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer