Bella Thorne og Tana Mongeau:

Setter fart på ryktene

- Er du forelsket i eksen din igjen?

FERIEKOS: Det er kanskje uklart om det tidligere paret er sammen igjen eller ikke, men at de koste seg på ferie ser det ut til å være liten tvil om. Foto: Skjermdump fra Instagram/@tanamongeau
FERIEKOS: Det er kanskje uklart om det tidligere paret er sammen igjen eller ikke, men at de koste seg på ferie ser det ut til å være liten tvil om. Foto: Skjermdump fra Instagram/@tanamongeau Vis mer
Publisert

Den tidligere Disney-stjernen Bella Thorne (24) og Youtuberen Tana Mongeau (24) var sammen fra september 2017 til februar 2019.

Både mens de var sammen og etter at de gjorde det slutt har de skapt overskrifter flere ganger, blant annet på grunn av sitt polyamorøse forhold og offentlig drama.

Nå skaper eksparet overskrifter nok en gang.

- Er du forelsket i eksen din igjen?

Det kan nemlig se ut til at de to stjernene har funnet sammen igjen. I alle fall hvis man skal tro bildene Mongeau nylig delte på Instagram.

På bildene er de to tilsynelatende på ferie sammen på Ibiza. Et av bildene Mongeau har delt viser en skjermdump av en tekstmelding som spør:

«Er du forelsket i eksen din igjen?»

Page Six er blant mediene omtaler saken.

Mongeau svarer på meldingen med et bilde av seg selv og Thorne, hvor hun skriver:

«Totalt».

I et polyamorøst forhold

Det var da paret hadde vært sammen i rundt ett og et halvt år at den triste beskjeden om at forholdet var over kom.

«Tana og jeg er ikke sammen lenger, vær så snill, slutt å spør. Vi elsker dere», skrev Thorne på Twitter da forholdet med Mongeau var over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer