Kendall Jenner og Devin Booker:

Setter fart på ryktene

- Det så ut som de koste seg.

KJÆRESTER?: Det spekuleres på om Devin Booker og Kendall Jenner har funnet tilbake til hverandre etter bruddet. Foto: John Angelillo/API/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER?: Det spekuleres på om Devin Booker og Kendall Jenner har funnet tilbake til hverandre etter bruddet. Foto: John Angelillo/API/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I juni ble det kjent at modell og Kardashian/Jenner-søster Kendall Jenner (26) og NBA-proffen Devin Booker (25) skal ha gått hver til sitt. 26-åringen ble først knyttet til Booker i 2020.

Ifølge kilder til Entertainment Tonight skal bakgrunnen for bruddet være at duoen er uenige om fremtiden.

Kort tid etter at forholdet skal ha tatt slutt, spekuleres det nå på om stjernene allerede har funnet tilbake til hverandre.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

Observert på handletur

Ifølge US Weekly ble Jenner og Booker observert sammen i The Hamptons - bare to uker etter bruddnyheten. Det forteller en kilde til nettstedet.

Realitystjernen skal ha blitt gjenforent med NBA-proffen forrige fredag. Ifølge kilden ankom duoen sammen i en svart bil utenfor McNamara’s spritbutikk i Bridgehampton.

- Det var ikke noe form for kjærtegn i offentligheten, men det så ut som de begge var i godt humør, forteller kilden, som legger til at Jenner kjøpte en flaske fra sitt eget Tequila-merke, noe menneskene i spritbutikken skal ha spøkt om.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møttes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det var derimot ikke alt de ønsket å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Dette er derimot ikke første gangen duoen blir observert sammen etter bruddet. Søndag ble 26-åringen observert med Booker i Malibu, der stemningen var full av smil og latter, ifølge TMZ.

- Det så ut som de koste seg, forteller et vitne til InToch.

Deretter dro de til SoHo House, der de ifølge US Weekly skal ha sendt hverandre flørtende blikk.

Mystisk flamme

Jenner skal derimot ikke være den eneste i realityfamilien som har sommerfugler i magen om dagen.

Storesøster Khloé Kardashian (37) har de siste årene vært i det som tilsynelatende er et av-og-på-forhold med Tristan Thompson (31), som hun har datteren True (4) med.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Rett før jul i fjor kom derimot den knusende nyheten om at Thompson nok en gang hadde hatt en affære. I tillegg skulle han bli far igjen.

Dermed så det ut til at 37-åringen hadde lagt Thompson bak seg.

Nå skal derimot lykken smile igjen for ettbarnsmoren, som skal ha funnet tonen med en mystisk mann. Forholdet skal være i de tidlige stadiene, men ifølge en kilde til People har de det bra sammen.

Det skal ha vært Kim Kardashian (41) som introduserte Khloé for privatinvestoren, under et middagsselskap for noen uker siden.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

LES OGSÅ: - Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer