Kendall Jenner og Devin Booker:

Setter fart på ryktene

- Det så ut som de koste seg.

KJÆRESTER?: Det spekuleres på om Devin Booker og Kendall Jenner har funnet tilbake til hverandre etter bruddet. Foto: John Angelillo/API/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER?: Det spekuleres på om Devin Booker og Kendall Jenner har funnet tilbake til hverandre etter bruddet. Foto: John Angelillo/API/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I juni ble det kjent at modell og Kardashian/Jenner-søster Kendall Jenner (26) og NBA-proffen Devin Booker (25) skal ha gått hver til sitt. 26-åringen ble først knyttet til Booker i 2020.

Ifølge kilder til Entertainment Tonight skal bakgrunnen for bruddet være at duoen er uenige om fremtiden.

Kort tid etter at forholdet skal ha tatt slutt, spekuleres det nå på om stjernene allerede har funnet tilbake til hverandre.

Observert på handletur

Ifølge US Weekly ble Jenner og Booker observert sammen i The Hamptons - bare to uker etter bruddnyheten. Det forteller en kilde til nettstedet.

Realitystjernen skal ha blitt gjenforent med NBA-proffen forrige fredag. Ifølge kilden ankom duoen sammen i en svart bil utenfor McNamara’s spritbutikk i Bridgehampton.

- Det var ikke noe form for kjærtegn i offentligheten, men det så ut som de begge var i godt humør, forteller kilden, som legger til at Jenner kjøpte en flaske fra sitt eget Tequila-merke, noe menneskene i spritbutikken skal ha spøkt om.

Dette er derimot ikke første gangen duoen blir observert sammen etter bruddet. Søndag ble 26-åringen observert med Booker i Malibu, der stemningen var full av smil og latter, ifølge TMZ.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.