Tom Brady og Gisele Bündchen:

Setter fart på ryktene

- Hun og barna trenger meg.

SUPERPAR: Tom Brady og Gisele Bündchen har vært sammen i mer enn ett tiår. Foto: Splash News / NTB
SUPERPAR: Tom Brady og Gisele Bündchen har vært sammen i mer enn ett tiår. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske fotballproffen Tom Brady (44) og supermodellen Gisele Bündchen (41) har holdt sammen i en årrekke, og har i lang tid blitt sett på som et av verdens hotteste par.

Duoen giftet seg i 2009, og sammen har de barna Vivian (9) og Benjamin (12). Brady har også sønnen John (14) fra et tidligere forhold med Bridget Moynahan (50).

Lørdag skapte det storm i sportsverdenen, da ESPN meldte at Brady pensjonerte seg fra NFL. Bradys agent svarte med å si at ingenting var klart, og det hersker nå full forvirring.

Like før nyheten, gjestet fotballstjernen SiriusXM-podkasten «Let's Go!», hvor han reflekterer rundt framtiden sin med NFL. Og superstjernens opptreden, setter fart i pensjonsryktene. Der forteller han at familien vil spille en stor rolle i avgjørelsen om han fortsetter eller ikke.

Dette kommer etter at laget hans, Tampa Bay Buccaneers, tapte i sluttspillet mot Los Angeles Rams i NFC Divisional playoffs, tilsvarende en kvartfinale på norsk, og at det dermed ikke blir noen Super Bowl på stjernen.

Savner familien

- Det har vært seks måneder på rad med fotball, hver dag består av det, dag ut og dag inn, sier han i podkasten til den amerikanske sportskommentatoren Jim Gray.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.