Tom Brady og Gisele Bündchen:

Setter fart på ryktene

- Hun og barna trenger meg.

SUPERPAR: Tom Brady og Gisele Bündchen har vært sammen i mer enn ett tiår. Foto: Splash News / NTB
SUPERPAR: Tom Brady og Gisele Bündchen har vært sammen i mer enn ett tiår. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske fotballproffen Tom Brady (44) og supermodellen Gisele Bündchen (41) har holdt sammen i en årrekke, og har i lang tid blitt sett på som et av verdens hotteste par.

Duoen giftet seg i 2009, og sammen har de barna Vivian (9) og Benjamin (12). Brady har også sønnen John (14) fra et tidligere forhold med Bridget Moynahan (50).

Lørdag skapte det storm i sportsverdenen, da ESPN meldte at Brady pensjonerte seg fra NFL. Bradys agent svarte med å si at ingenting var klart, og det hersker nå full forvirring.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Like før nyheten, gjestet fotballstjernen SiriusXM-podkasten «Let's Go!», hvor han reflekterer rundt framtiden sin med NFL. Og superstjernens opptreden, setter fart i pensjonsryktene. Der forteller han at familien vil spille en stor rolle i avgjørelsen om han fortsetter eller ikke.

Dette kommer etter at laget hans, Tampa Bay Buccaneers, tapte i sluttspillet mot Los Angeles Rams i NFC Divisional playoffs, tilsvarende en kvartfinale på norsk, og at det dermed ikke blir noen Super Bowl på stjernen.

Savner familien

- Det har vært seks måneder på rad med fotball, hver dag består av det, dag ut og dag inn, sier han i podkasten til den amerikanske sportskommentatoren Jim Gray.

I mer enn to tiår har Brady briljert på fotballbanen. Men selv med syv Super Bowls-seire og tre utmerkelser som NFL's Most Valuable Player, har han likevel innsett at fotball ikke er alt i livet.

Han legger imidlertid ikke skjul på at det er noe han savner litt ekstra mye - nemlig familien.

- Jeg tror at tiden er inne for å tilbringe tid med familien min og være sammen med barna mine, fortsetter han.

- Hun fortjener det

Videre i podkasten påpeker Brady at fotball fremdeles er ekstremt viktig i livet hans, selv om han er blitt eldre. Den største forskjellen nå er at han prioriterer annerledes.

Tiden ifølge han selv inne for å legge mer fokus på Bündchen og barna, som ifølge han selv er de største støttespillere hans, noe han også ønsker å være for dem.

PIKANT: I TV 2-programmet «Sofa» kommer kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl med pikante avsløringer. Video: TV 2 Vis mer

- Du vet, hun (Bündchen journ.anm.) får helt vondt av å se meg bli truffet der ute. Hun fortjener det hun trenger av meg som ektemann og barna mine fortjener det de trenger av meg som far, sier han, og fortsetter:

- Og, du vet, jeg kommer til å bruke litt tid med dem og gi dem det de trenger, for de har virkelig gitt meg det jeg trenger de siste seks månedene for å kunne gjøre det jeg elsker.

LES OGSÅ: Kjæresten fikk barn med ekskjæresten sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer