Ariana Grande og Pete Davidson:

Setter fart på rykteflom etter disse bildene

Har Ariana Grande og Pete Davidson allerede giftet seg?

STJAL SHOWET: Superparet Pete Davidson og Ariana Grande hadde bare øyne for hverandre under nattens VMA-utdeling i New York. Foto: NTB Scanpix
STJAL SHOWET: Superparet Pete Davidson og Ariana Grande hadde bare øyne for hverandre under nattens VMA-utdeling i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I natt var det duket for MTV Music Video Awards i New York, der en rekke verdensstjerner selvsagt var på plass for å overvære den prestisjetunge begivenheten.

Dagen derpå er det ingen tvil om at popkometen Ariana Grande (25) står igjen som en av nattens store snakkiser.

Ikke bare stakk hun av med pris for årets beste poprelaterte musikkvideo (for låta «No Tears Left to Cry»), og leverte et forrykende sceneshow - den unge artisten sørget også for å skape overskrifter på den røpe løperen.

Smilte og kysset

Dette var nemlig første gang Grande hadde med seg kjæresten, komiker Pete Davidson (24), på en rød løper. Det velomtalte kjendisparet har vært kjærester siden mai, og har allerede røpet gifteplaner.

KJÆRLIGE: Ariana Grande og Pete Davidson så ikke ut til å få nok av hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Ariana Grande og Pete Davidson så ikke ut til å få nok av hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grande og Davidson så ut til å ha bare ha øyne for hverandre der de poserte foran det oppmøtte pressekorpset, og klinte like greit til foran blitslampene.

Og etter hvert som de romantiske og smått klissete bildene har nådd internett, er det flere som har bitt seg merke i en spesiell detalj.

Magasinet Elle er blant dem har lagt merke til armbåndet på Davidsons høyre hånd, der en så vidt kan skimte bokstavkombinasjonen «AGD».

- Bokstavene står trolig for Ariana Grande-Davidson, navnet Ariana har sagt at hun vil ta når hun og Pete gifter seg. Mange fans har altså lagt merke til dette, skriver magasinet.

GIFTEMÅL-SPEKULASJONER: Flere har bitt seg merke i armåndet Pete Davidson bar under nattens utdeling. Foto: NTB Scanpix
GIFTEMÅL-SPEKULASJONER: Flere har bitt seg merke i armåndet Pete Davidson bar under nattens utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Lot Ariana skinne

Selv om det mystiske armbåndet har fått mange til å spekulere på om paret allerede er smidd i hymens lenker, forsikret Grande, i et intervju med radiostasjonen Beats 1 fredag, at bryllupet er «mer enn fem måneder, men mindre enn fem år unna».

Det har derimot ikke stoppet internett fra å trekke sine konklusjoner.

I GODT HUMØR: Ariana Grande og Pete Davidson spøkte og lo sammen foran fotografene i natt. Foto: NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Ariana Grande og Pete Davidson spøkte og lo sammen foran fotografene i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grande, som nylig slapp sitt fjerde album, var antrukket i en metallisk minikjole under nattens utdeling, kombinert med tilhørende støvletter og løst hår. Komikerkjæresten hadde derimot tonet ned stilen noe, og dukket opp i en hvit collegegenser med svart bukse.

- Pete lot Ariana skinne. Det er sånn en forlovede skal kle seg, konstaterer Elle.

Vanity Fair kaller stjerneparet for «ballets konge og dronning» etter årets VMA-utdeling, og kaller Grande og Davidsons første opptreden sammen for «hjertevarm».

Fikk kjoleslakt

Grande var ikke den eneste musikkstjernen som sikret oppmerksomhet på den røde løperen.

Også navn som Amber Rose (34), Nicki Minaj (35) og Blac Chyna (30) har skapt overskrifter, først og fremst for sine antrekk.

Førstnevnte er ikke ukjent med å vise hud, og dukket like greit opp i en knallrød latex-body med tilhørende støvletter, stay-ups og pisk.

Saken fortsetter under.

SVINGTE PISKEN: Amber Rose gikk for et av kveldens mest vågale antrekk. Foto: NTB Scanpix
SVINGTE PISKEN: Amber Rose gikk for et av kveldens mest vågale antrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Daily Mail var ikke imponert:

- Amber Rose gikk for dominatrix-looken på den røde løperen, og må ha forvekslet Music Video Awards med Halloween, skriver avisen.

Se flere antrekk fra årets MTV VMAs her.

LES OGSÅ: - Nå holder det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer