Lene Nystrøm:

Setter fart på romanserykter

Røper hun ny flørt her?

SINGEL?: I fjor høst ble Lene Nystrøm singel, men hva er sivilstatusen hennes nå? Foto: Marit Hommedal / NTB
SINGEL?: I fjor høst ble Lene Nystrøm singel, men hva er sivilstatusen hennes nå? Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble det kjent at Lene Nystrøm (48) og hennes daværende kjæreste Jeppe Kristoffer Lenz hadde gått hver til sitt. Bruddet ble bekreftet i en tekstmelding til Se og Hør fra Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten.

Bruddet kom ett år etter at artisten avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med Lenz etter skilsmissen med Søren Rasted (52). Den gang røpet hun kjærestenyheten i et intervju med danske Billedbladet, ifølge danske Se og Hør.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil. Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk, uttalte Aqua-stjernen den gang.

Nå, etter et drøyt år som singel, setter Nystrøm imidlertid fart på romanseryktene rundt seg selv og det som kan se ut som en mystisk flamme.

Mystisk mann

Mandag kveld delte nemlig artisten et bilde på Instagrams historiefunksjon hvor man tydelig kan se to personer som kysser.

Det er hittil uvisst om det er Aqua-Lene på bildet, men personen ligner imidlertid mistenkelig mye på artisten.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Hvem mannen på bildet er, er heller ikke kjent ettersom Nystrøm verken har tagget noen i bildet, eller lagt ved en tekst som utdyper.

Det gjenstår dermed å se om artisten har funnet kjærligheten på ny etter bruddet i fjor eller om det ligger noe helt annet bak bildet.

Lene Nystrøms manager har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Flytteplaner

En drøy måned etter Nystrøm og Lenz' brudd ble offentliggjort, kunne førstnevnte røpe at hun hadde store planer om å flytte fra Allerød i Nordsjælland, hvor hun på det tidspunktet bodde. Det avslørte hun overfor danske Se og Hør.

- Nå kommer jeg snart inn til København. Jeg gleder meg veldig. Jeg har aldri bodd fast i København. Jeg har ikke funnet et sted enda, men jeg er på utkikk. Jeg tenker jeg skal kjøpe noe, sa hun den gang.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. De ønsket ikke å svare på hvordan de møttes. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer

Det var imidlertid ikke fordi Nystrøm hadde sett seg lei på Allerød at hun planla å flytte derifra.

- Jeg er vokst opp på landet og jeg elsker landet. Men jeg er en veldig impulsiv person, og jeg vil også gjerne ha muligheten til å se vennene mine oftere. Jeg har lyst til å prøve å bo i byen. Hvis det ikke er noe for meg, så kan jeg alltids flytte igjen, fortsatte hun.

- Enighet og respekt

Med seg tok Nystrøm barna Billy (15) og India (17), som hun har sammen med eksmannen. Artisten forklarte videre at flyttingen passet fint for barna, da India skulle begynne på videregående og Billy ønsket å gå det siste året sitt på skole i storbyen.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Døtrene har hun med sin eksmann. Det var i 2017 nyheten om at Nystrøm og Rasted skulle skille seg ble kjent. Den gang delte de beslutningen i et innlegg på Instagram.

«Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre», skrev de den gang, og la til at det var en veldig vanskelig tid for barna deres, Billy og India.

LES OGSÅ: - Det er en drømmesituasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer