Pete Davidson og Emily Ratajkowski:

Setter fart på romanseryktene

Viste seg sammen for første gang.

NYTT PAR?: Det er tilsynelatende søt musikk mellom Pete Davidson og Emily Ratajkowski. Foto: Michael Simon/Shutterstock editorial/NTB
NYTT PAR?: Det er tilsynelatende søt musikk mellom Pete Davidson og Emily Ratajkowski. Foto: Michael Simon/Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Pete Davidson (29) ser ikke ut til å være så altfor lei seg etter bruddet med Kim Kardashian (42) tidligere i år.

29-åringen har nemlig ved flere anledninger den siste tiden blitt koblet til modellen Emily Ratajkowski (31), og nå har paret vist seg offentlig sammen for første gang.

Det gjorde de på en basketkamp i Madison Square Garden der de så The New York Knicks spille. Davidson og Ratajkowski satt på første rad og så tilsynelatende ut til å kose seg i hverandres selskap.

Basketlaget la ut et bilde av paret fra kampen med bildeteksten «Pete og @emrata på The Garden» med to hjerter bak.

Til tross for flere romanserykter de siste ukene, har duoen til gode å faktisk kommentere hvorvidt de er i et forhold eller ikke.

En kilde til Entertainment Tonight kunne imidlertid fortelle at paret har «datet de siste ukene og har det bra sammen».

MÅ OPERERE: Kris Jenner tar til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

Som nevnt var Davidson for en kort stund siden i et forhold med Kim Kardashian. Paret gjorde det slutt i starten av august, etter å ha datet i rundt ni måneder.

Ratajkowski er på sin side nyskilt, etter at det tidligere i høst ble kjent at hun og ektemannen Sebastian Bear-McClard (41) valgte å gå hver til sitt. Bruddnyheten kom etter at det i sommer florerte rykter om utroskap.

Paret fikk sønnen Sylvester Apollo Bear (1) sammen.

LES OGSÅ: - Ville distrahere han fra Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer