Isabel Raad:

Setter fart på romanseryktene

Følgerne har bitt seg merke i angivelige «hint» fra influenseren.

ROMANTIKK I LUFTEN?: Isabel Raad setter fyr på romanseryktene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
ROMANTIKK I LUFTEN?: Isabel Raad setter fyr på romanseryktene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i august kunne influenser og realityprofil Isabel Raad (28) avsløre at hun og britiske Jack Beaumont (28) hadde gjort det slutt. Det bekreftet Raad selv i et innlegg på Instagram.

«Jeg er ikke lenger i et forhold. Jeg har ikke et vondt ord å si om J (kjæresten, journ. anm). han er et nydelig menneske som jeg har elsket høyt», var blant Raads budskap.

PRIVAT: Isabel Raad viser mye av privatlivet sitt i sin nye TV 2-serie «Isabel», men hun innrømmer at det er noe hun har holdt skjult for seerne. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Thea Hope Vis mer

Nå setter imidlertid Raad fyr på nye romanserykter. Like barn leker kanskje best, for influenserens angivelig flørt er også en velkjent realitydeltaker.

«Er det Jaques hun er med?»

For tiden befinner TV-stjernen seg på ferie i den britiske byen Manchester, og på Instagram-story deler hun glimt fra ferieturen med sine 347 000 følgere.

Torsdag delte hun et bilde av en pakke donuts med teksten «had to be done», oversatt til «måtte gjøres».

Observante øyne har kanskje lagt merke til at hun ikke er alene. På sladreappen Jodel har nemlig flere bitt seg merke til armen øverst i bildet, rettere sagt klokken rundt håndleddet.

MYSTISK HÅND: Flere følgere har lagt merke til armen øverst i Raads Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram
MYSTISK HÅND: Flere følgere har lagt merke til armen øverst i Raads Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Dette skal trolig være samme klokke som «Love Island UK»-stjernen Jaques O'Neill bærer, mener flere Jodel-brukere.

SAMME KLOKKE? Flere mener O'Neills klokke er samme som på Raads Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram/@jaques9oneill_
SAMME KLOKKE? Flere mener O'Neills klokke er samme som på Raads Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram/@jaques9oneill_ Vis mer

«Er det Jaques hun er med?», spør en bruker, og får til svar fra flere at realityprofilens klokke matcher den på Raads Instagram-story.

Isabel Raad har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

I samme by

Om det er romantikk i luften vites ikke, men den angivelige duoen følger hverandre på Instagram. De skal også tilsynelatende befinne seg i samme by. På et bilde fra 28.september har han tagget Manchester som byen han befinner seg i.

Her skal han trolig fremdeles være. Torsdag publiserte briten en Instagram-story fra et boksesenter, som ser ut til å ligge i Widnes i Cheshire, som er om lag en times lang kjøretur fra Raads ferieby.

KORT TUR UNNA: Her befant briten seg, torsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram
KORT TUR UNNA: Her befant briten seg, torsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Raad ble først et kjent fjes gjennom «Paradise Hotel» i 2015. Senere har hun fått sin egen serie ved navn «Isabel» på TV 2.

O'Neill på sin side fikk sin debut i rampelyset gjennom åttende sesong av «Love Island».

LES OGSÅ: - En beklagelse føles ikke nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer