Daniel Ricciardo:

Setter fart på romanseryktene

Kjærligheten blomstrer angivelig for Formel 1-kjekkasen.

FORHOLD?: Formel 1-føreren Daniel Ricciardo skal lenge ha vært i et hemmelig forhold. Foto: Chris Putnam / REX / Shutterstock / NTB
FORHOLD?: Formel 1-føreren Daniel Ricciardo skal lenge ha vært i et hemmelig forhold. Foto: Chris Putnam / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste har fått med seg Netflix-serien «Formula 1: Drive to Survive», hvor man får følge Formel 1-kaoset bak kulissene. Serien har i løpet av få år rukket å bli en av strømmeplatformens mest populære serier.

Der møter vi blant andre den australske Formel 1-føreren Daniel Ricciardo, som raskt har rukket å bli en seerfavoritt - med sitt store smil og sjarmerende vesen. Spesielt den kvinnelige Formel 1-fansen har uttrykt sin begeistring for føreren.

Det er ingen tvil om at en hel flokk av Formel 1-fans skulle ønske de fikk en bit av den blide australieren, og daglig dukker det opp friervideoer og -bilder av kvinner som ønsker 32-åringens oppmerksomhet på sosiale medier.

De må imidlertid la seg skuffe. Ricciardo skal nemlig være langt fra en singel mann - og i disse dager har romanseryktene virkelig satt fart.

DRAMATISK: Det er dramatiske bilder i traileren til sesong tre av «Forumula 1». Video: Netflix Vis mer

Observert sammen

32-åringen er ikke kjent for å være den som snakker mest om privatlivet sitt, og det har derfor i flere år versert rykter om forskjellige romanser.

De seneste årene skal han imidlertid ha vært i et forhold med modell Heidi Berger (25). Berger er modell, bosatt i USA. Hun er datter av Formel 1-føreren Gerhard Berger (62).

Paret har foreløpig til gode å bekrefte forholdet, men nå føler fansen seg skråsikre på at forholdet er av det seriøse slaget.

BAHRAIN: Så langt i år har Heidi Berger vært på alle Formel 1-løpene. Her hunder Bahrains Grand Prix i mars. Foto: Phil Duncan / Shutterstock / NTB
BAHRAIN: Så langt i år har Heidi Berger vært på alle Formel 1-løpene. Her hunder Bahrains Grand Prix i mars. Foto: Phil Duncan / Shutterstock / NTB Vis mer

Berger har nemlig blitt observert på alle av sesongens Formel 1-løp - i Bahrain, Saudi-Arabia og Australia. Under sistnevnte løp denne helgen ble hun også observert sammen med Ricciardos familie, viser flere videoer på TikTok.

På Instagram har i tillegg det angivelige paret delt liknende innlegg. Senest forrige uke var begge ute på ridetur i Australia, kort tid før Formel 1-løpet.

«Sammen siden 2019»

I fjor høst ble det kjent gjennom Instagram-kontoen Deux Moi at paret var i et forhold, ifølge Daily Mail. Siden baserer seg på tips fra følgerne.

«Daniel dater Heidi Berger, datter av Gerard Berger. Har vært sammen siden 2019, og ble sett på Ruby's i New York for brunch i går. De tilbrakte også bursdagens hans sammen i Østerrike i juli», skrev kilden.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

En annen kilde bekreftet det samme, og la til at de ble sett sammen på shopping samme uke.

Ricciardo har tidligere vært i et forhold med Jemma Boskovic. Eksparet møttes allerede på skolen, før 32-åringens Formel 1-karriere tok fart. Det tidligere paret flyttet sammen til Monaco, før de gikk hvert til sitt i 2016, ifølge Marie Claire.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Ricciardo kjører for det britiske laget McLaren, sammen med lagkameraten Lando Norris (22).

LES OGSÅ: I sorg: - Vanskelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer