Chris Evans og Selena Gomez:

Setter fart på romanseryktene

Fansen er overbevist om at Hollywood har et nytt par.

ROMANSE: Selena Gomez' fans føler seg skråsikre på at hun dater Chris Evans. Nå har de funnet ytterligere «bevis». Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
ROMANSE: Selena Gomez' fans føler seg skråsikre på at hun dater Chris Evans. Nå har de funnet ytterligere «bevis». Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det finnes mang en kvinne som fint kunne innledet et forhold med en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, Chris Evans (40), er det ingen tvil om.

«Captain America»-skuespilleren er nemlig vel så kjent fra Marvel-universet som for sitt utseendet, og hans lange smørbrødliste av kvinner han har datet vitner om at han er en av filmbyens mest populære fyrer.

Nå kan det imidlertid se ut til at han slettes ikke er ungkar lenger - i hvert fall hvis vi skal tro den spinnville fanteorien som sirkulerer på sosiale medier.

Nye «bevis»

Denne høsten har det nemlig dukket opp en teori om at han dater artist Selena Gomez (29), ifølge E! News.

29-åringens fans, som har gitt seg selv kallenavnet «Selenators», er kjent for å være av både det dedikerte og engasjerte slaget. Og når de først har bestemt seg for noe, skal det tilsynelatende mye til for å overbevise dem om noe annet.

Da skuespilleren denne uken publiserte en video på Instagrams historiefunksjon av at han spiller piano, oppsto det derfor umiddelbart rykter om at det var Selena selv som var kamerakvinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer