Chris Evans og Selena Gomez:

Setter fart på romanseryktene

Fansen er overbevist om at Hollywood har et nytt par.

ROMANSE: Selena Gomez' fans føler seg skråsikre på at hun dater Chris Evans. Nå har de funnet ytterligere «bevis». Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
ROMANSE: Selena Gomez' fans føler seg skråsikre på at hun dater Chris Evans. Nå har de funnet ytterligere «bevis». Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det finnes mang en kvinne som fint kunne innledet et forhold med en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, Chris Evans (40), er det ingen tvil om.

«Captain America»-skuespilleren er nemlig vel så kjent fra Marvel-universet som for sitt utseendet, og hans lange smørbrødliste av kvinner han har datet vitner om at han er en av filmbyens mest populære fyrer.

Nå kan det imidlertid se ut til at han slettes ikke er ungkar lenger - i hvert fall hvis vi skal tro den spinnville fanteorien som sirkulerer på sosiale medier.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Nye «bevis»

Denne høsten har det nemlig dukket opp en teori om at han dater artist Selena Gomez (29), ifølge E! News.

29-åringens fans, som har gitt seg selv kallenavnet «Selenators», er kjent for å være av både det dedikerte og engasjerte slaget. Og når de først har bestemt seg for noe, skal det tilsynelatende mye til for å overbevise dem om noe annet.

Da skuespilleren denne uken publiserte en video på Instagrams historiefunksjon av at han spiller piano, oppsto det derfor umiddelbart rykter om at det var Selena selv som var kamerakvinne.

I videoen kan man nemlig se refleksjonen av en brunette i det ene hjørnet, og «Selenators» er nå overbevist om at det er Selena.

Verken Selena eller Chris har hittil kommentert ryktene.

Vis mer

- Han er veldig søt

Det var tidligere denne måneden romanseryktene først fikk ben å gå på, etter at fansen oppdaget at «Captain America»-skuespilleren fulgte popstjernen på sosiale medier.

Kort tid etter begynte bilder av de angivelige turtelduene å sirkulere: «Chris Evans og Selena Gomez ble observert mens de forlot samme restaurant», skrev en bruker på Twitter.

E! News var imidlertid raske med å avkrefte ryktene. Det viser seg nemlig at bildene er tatt ulike dager - faktisk fra ulike år. Bildet av Selena er tatt utenfor et pilates-studio i Los Angeles i 2017, mens Chris er avbildet i 2013 et annet sted i filmbyen.

Det er altså lite som faktisk tyder på at paret dater, men det betyr ikke at en eventuell romanse er helt fjern. I 2015 uttalte nemlig 29-åringen at hun så på skuespilleren som en av hennes «kjendiscrush».

- Jeg har egentlig et godt øye til Chris Evans. Er han ikke søt? Han er veldig søt, uttalte hun i «Watch What Happens Live With Andy Cohen».

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer