Kaia Gerber og Jacob Elordi:

Setter fart på romanseryktene

Kaia Gerber og Jacob Elordi har fått fansen til å klø seg i hodet.

ROMANSE: Den siste tiden har Kaia Gerber og Jacob Elordi blitt observert sammen en rekke ganger. Det har satt fart på romanseryktene. Foto: Splash News / NTB
ROMANSE: Den siste tiden har Kaia Gerber og Jacob Elordi blitt observert sammen en rekke ganger. Det har satt fart på romanseryktene. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den siste måneden har det verset rykter om en gryende romanse mellom supermodellen Kaia Gerber (19) og skuespilleren Jacob Elordi (23).

En rekke ganger har de blitt observert hånd i hånd, og på bare noen få uker har de allerede rukket å feriere sammen i Mexico og vært på handleturer i New York. Det kan altså se ut til at Elordi har gått videre fra Zendaya Coleman (24).

SAMMEN?: Kaia Gerber og Jacob Elordi har blitt observert sammen flere ganger. Foto: Splash News / NTB
SAMMEN?: Kaia Gerber og Jacob Elordi har blitt observert sammen flere ganger. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Fingrene deres var tvinnet og de virket veldig komfortable sammen, har en som observerte Elordi og Gerber i New York uttalt til People.

- På et tidspunkt holdt de ikke hender, men da tok Kaia tak i hånden hans og så fortsatte de å gå. De så glade ut, fortsatte kilden.

HOLDER HENDER: Det ser ut til å være god kjemi mellom det antatte paret. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
HOLDER HENDER: Det ser ut til å være god kjemi mellom det antatte paret. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer

Profilerte forhold

De nye ryktene kommer altså ikke lenge etter at romanseryktene svirret rundt Elordi og «Euphoria»-kollegaen Zendaya. Etter at serien hadde premiere ble paret observert sammen en rekke ganger, på alt fra kjæresteturer til Hellas til romantiske shoppingturer i New York, ifølge blant andre Seventeen.

Det tidligere antatte paret, som begge har for vane å holde kortene tett til brystet, kommenterte aldri den angivelige romansen.

Før han gikk inn i det angivelige forholdet med Zendaya, var han i et to år langt forhold med «The Kissing Booth»-kollega Joey King (21), også kjent fra den prisvinnende serien «The Act».

Trekantdrama

Gerber på sin side ble tidligere i år dratt inn i et trekantdrama av fansen, etter at stjerneparet Lili Reinhart (24) og Cole Sprouse (28) gikk hver til sitt.

Romanseryktene mellom Cole Sprouse og ni år yngre Gerber skal ha startet etter at de to delte bilder på Instagrams historiefunksjon, hvor det skal ha sett ut som om de oppholdt seg på samme sted, ifølge Us Weekly.

USENSURERT: Den nye serien «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

Og på Twitter ble det raskt spekulert på om skuespilleren hadde vært utro mot Reinhart.

«Cole skal angivelig har vært utro mot Lili med Kaia, og Lili fant ut at de satt i karantene sammen fordi Kaia publiserte en Insta-story fra huset hans, som Lili kjente igjen. Så derfor gjorde hun det slutt med ham …», ble det blant annet skrevet.

Kort tid etter tok derimot Sprouse til sin egen Instagram-konto, der han svarte på anklagene, ifølge E! News.

I totalt tre innlegg på Instagrams historiefunksjon slo han hardt tilbake mot påstandene.

POTENSIALE: Leo Borg følger i fotsporene til faren, og Kine lar seg begeistre. Vis mer

Romantisk ferie

Trekantdramaet blusset opp bare kort tid etter at modellen hadde blitt koblet til Pete Davidson (26). Duoen ble da observert spise lunsj sammen, og la i ettertid ikke skjul på at kjærligheten blomstret mellom dem.

Duoen ferierte også sammen i Miami, og der klarte de tilsynelatende ikke å holde fingrene unna hverandre. I januar ble det imidlertid spekulert på om de hadde gått hver til sitt, og nå ser det altså ut til at Gerber har lagt bruddet bak seg.

Davidson på sin side har selv vært innblandet med en rekke kvinner opp gjennom årene, deriblant den tidligere supermodellen Kate Beckinsale (47). I 2018 ble han også sammen med artist Ariana Grande (27), og paret forlovet seg etter kort tid. Etter noen måneder ble imidlertid forlovelsen brutt.

LES OGSÅ: «Gossip Girl»-stjernen er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer