Shawn Mendes og Camila Cabello:

Setter fart på romanse­ryktene med nye bilder

- Du er uvirkelig.

KOBLES TIL HVERANDRE: Camila Cabello og Shawn Mendes har i flere år blitt koblet til hverandre. Nå setter de fart på ryktene. Foto: NTB Scanpix
KOBLES TIL HVERANDRE: Camila Cabello og Shawn Mendes har i flere år blitt koblet til hverandre. Nå setter de fart på ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det blitt heftig spekulert på om artistene Shawn Mendes (20) og Camila Cabello (22) skal være romantisk involvert i hverandre. De to slapp nylig låten «Señorita» sammen, og nå dukker de stadig opp på bilder sammen.

Og det er nettopp de nyeste bildene av duoen som heller vann på ryktemølla. Hånd i hånd, i het omfavnelse og ofte sammen, ser det tilsynelatende ut til at de nå kan være mer enn venner, ifølge People.

GOD STEMNING: Camila og Shawn avbildet i en varm omfavnelse søndag, da de var ute og spiste brunsj sammen i West Hollywood. Foto: Backgrid/ NTB scanpix
GOD STEMNING: Camila og Shawn avbildet i en varm omfavnelse søndag, da de var ute og spiste brunsj sammen i West Hollywood. Foto: Backgrid/ NTB scanpix Vis mer

De siste dagene har det dukket opp en rekke nye bilder av de to sammen, der det ser ut til å være mer enn vennskap mellom dem. På bildene kan man blant annet se stjerneduoen omfavne hverandre og gå hånd i hånd ute i West Hollywood.

Skrøt av Shawn

Da Camila, som først ble kjent gjennom gruppa «Fifth Harmony» og« X Factor» i 2012, var blant publikum under en av Shawns konserter i Los Angeles i helgen, gjorde hun heller lite for å avkrefte ryktene.

- Shawn Mendes, du kunne ikke vært mer fantastisk. Wow, skrev hun til et klipp av ham på sin Instagram-story, etterfulgt av et rødt hjerte.

- Du er uvirkelig, skrev hun videre.

De to skal også ha feiret USAs nasjonaldag sammen 4. juli.

HVA SKJER HER?: Camila og Shawn ble først koblet til hverandre i 2015. Her er de sammen det aktuelle året. Foto: NTB Scanpix
HVA SKJER HER?: Camila og Shawn ble først koblet til hverandre i 2015. Her er de sammen det aktuelle året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DEN GANG DA: De to turtelduene også i 2015. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: De to turtelduene også i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tross at romanserykter mellom de to har svirret helt siden 2015, da de slapp låten «I Know What You Did Last Summer», er det først nå de tilbringer såpass mye tid sammen. Da de først ble koblet til hverandre forsøkte Shawn Mendes å spøke det hele bort.

- Vi kan ikke være sammen, sa han til E! News, og fortsatte:

- Jeg mener, en spanjol og kanadier er ikke en god miks.

Mandag kunne imidlertid Aftonbladet melde at Shawn skal ha avkreftet at han og Camila dater hverandre. Han skal ha fått spørsmålet da han møtte fans i Los Angeles, og svart ved å riste på hodet. Dette skal også ha blitt publisert på YouTube.

Avslørte romantiske følelser

Camila og 20-åringen kobles til hverandre bare få uker etter at sistnevnte tilsynelatende avslørte romantiske følelser for skuespiller Emma Watson.

Ifølge Contact Music innrømmet artiststjernen i slutten av juni at han «elsker» Watson under en Q & A-runde med fans i Wisconsin. Shawn fortalte videre at han møtte Watson ansikt til ansikt for noen år siden, men at seansen ikke gikk helt slik han hadde håpet på.

- Jeg bare elsker Emma Watson fortsatt, og jeg ville fortalt henne det. Da vi møttes, ble jeg svært pinlig berørt, fortalte artisten til sine fans i Wisconsin.

20-åringen har i en tidligere utgave av «Carpool Karaoke with James Corden» forklart følgende om møtet med den britiske stjernen:

- Jeg møtte Emma Watson en gang, og det er en av de første gangene jeg har blitt skikkelig, skikkelig starstruck. Jeg svettet nok en del, men tror jeg framsto kul og tilbakelent. Jeg tror det gikk fint.

Vis mer

Koblet til Justins kone

Hvilket inntrykk Watson selv sitter igjen med, vites ikke. Allerede i 2016 uttrykte imidlertid Mendes at han var betatt av «Harry Potter»-stjernen i form av et innlegg på Twitter. Ifølge Buzzfeed skrev den daværende 17-åringen følgende:

- Emma Watson, ok, dette er saken. Jeg elsker deg.

Nettstedet opplyste ikke om Watson besvarte hans kjærlighetserklæring den gang.

Shawn Mendes er likevel en utvilsomt populær mann, som stadig opplever medieinteresse rundt eget kjærlighetsliv. I 2017 ble han blant annet romantisk koblet til Justin Biebers nåværende kone, Hailey Baldwin.

Spekulasjoner om et romantisk forhold dem imellom ble ytterligere forsterket da de to dukket opp sammen hånd i hånd på den røde løperen under Met-gallaen i mai i fjor.

I august i fjor forklarte artisten imidlertid at duoen aldri har vært mer enn nære venner, og avkreftet samtlige spekulasjoner rundt et romantisk forhold.

- Jeg er veldig glad på deres vegne. Hailey og jeg er gode venner. Jeg er også en venn av Bieber. Jeg mener at de begge er bra for hverandre. Det er helt vilt, da. Det er en stor greie, forklarte artisten, som refererte til den da nylig kjente forlovelsen.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

LES OGSÅ: - Et barn betyr ikke at livet er over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer