Gigi Hadid og Tyler Cameron:

Setter fart på romanseryktene med ny mann etter bruddet

«Victoria’s Secret»-modellen i het flørt med reality-kjekkas.

NY FLAMME: «Victorias Secret»-modellen har de siste dagene blitt observert med Tyler Cameron, som er modell og realitystjerne. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: «Victorias Secret»-modellen har de siste dagene blitt observert med Tyler Cameron, som er modell og realitystjerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske supermodellen Gigi Hadid (24) har vært på «alles» lepper den siste tiden. 24-åringen er kanskje mest kjent for å være et av undertøysgiganten «Victoria’s Secret's» største ansikter utad - med sine mange opptredener på catwalken under det årlige undertøysshowet.

Mange kjenner henne også som eksen til «One Direction»-medlemmet Zayn Malik (26), som hun har vært i et av-og-på-forhold sammen med i over to år før det omsider tok slutt i desember i fjor.

Da hadde paret lenge vært gjenstand for spekulasjoner om brudd, etter at de sommeren 2018 hadde blitt sammen igjen etter å ha gjort det slutt i mars samme år.

SUPERMODELL: Den berømte modellen Gigi Hadid kobles nå til en ny kjekkas etter bruddet med Zayn Malik. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELL: Den berømte modellen Gigi Hadid kobles nå til en ny kjekkas etter bruddet med Zayn Malik. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er det i hvert fall ingen tvil om at den berømte modellen har gått videre. Nylig ble nemlig Hadid observert sammen med den kjente modellen og «The Bachelorette»-skuespilleren Tyler Cameron på date i New York.

Det skriver det amerikanske underholdningsnettstedet E News.

Vis mer

To dater på to døgn

Et øyenvitne forteller til nettstedet at Hadid og Cameron var på bowling sammen med noen venner i den amerikanske metropolen mandag denne uken.

Det skjer bare ett døgn etter at supermodellen og den unge skuespilleren ble sett sammen på sin første date søndag kveld, ifølge nettstedet. Da skal de ha hengt sammen i bydelen Brooklyn før de etter hvert dro hjem til supermodellen hvor skal ha drukket drinker sammen.

- Hun er uten tvil interessert i Tyler. De møttes for drinker i går kveld i Soho og de kom veldig godt overens. Det var veldig avslappet, og de lo sammen og hadde en veldig god samtale, sier kilden.

- De tar det begge rolig, men de har begge gjort det klart at de er interessert i hverandre, legger kilden til.

NY FLØRT: Supermodellen Gigi Hadid var tidligere sammen med Zayn Malik. Nå kobles hun til en ny mann. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Supermodellen Gigi Hadid var tidligere sammen med Zayn Malik. Nå kobles hun til en ny mann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge E News sin kilde skal Tyler og Gigi først ha møttes via Instagram, og som følge av at begge gjør det stort som modeller, skal de ha en rekke felles venner.

Fansen bekymret

Gigi Hadid og Tyler Cameron kobles til hverandre bare 8 måneder etter at det ble slutt mellom henne og den kjente «One Direction»-frontfiguren Zayn Malik.

Det kjente paret valgte som tidligere nevnt å avslutte forholdet i mars 2018, men allerede i juni samme år fant de tilbake til hverandre. Gjenforeningen fikk bred omtale i pressen, men i desember var det altså spikeren i kista for Hadid og den berømte musikerkjæresten.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Da hadde fansen lenge mistenkt at forholdet mellom de to stjernene gikk mot slutten. Årvåkne fans hadde nemlig lagt merke til at verken Hadid eller Malik hadde delt bilder av hverandre i sosiale medier siden oktober.

At den 26 år gamle artisten også hadde sluttet å følge Hadid på Instagram, satte fart på spekulasjonene om at forholdet var over en gang for alle.

Verken Hadid eller Malik kommenterte påstandene den gang, men nå er i hvert fall all tvil feid til side, etter at førstnevnte ble observert med modellkollegen Tyler Cameron.

Enige om avgjørelsen

Da bruddet mellom paret ble kjent i mars 2018, skrev den britiske tabloidavisen The Sun at Hadid og Malik hadde tatt avgjørelsen i fellesskap.

Paret skulle visstnok lenge ha følt at det hadde vært vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er travelt opptatt med karrierer på hvert sitt hold.

Duoen hadde dessuten innsett at de hadde vokst fra hverandre i løpet av de to årene de var kjærester, skrev avisen videre.

Oppmerksomheten rundt Zayn og Gigi var enorm i årene de var kjærester, der hovedpersonene selv lenge forsøkte å holde kortene tett til brystet.

Under MTV Movie Awards i 2016 snakket Hadid for første gang om sin berømte kjæreste. Paret hadde da stilt opp på en rekke bilder for motemagasinet Vogue - en opptreden de også fikk kritikk for.

- Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med ham hver dag. Det føles ikke som jobb når han er der. Det var veldig gøy, sa Hadid om Vogue-bildene til nettstedet E! Online.

LES OGSÅ: Venter tvillinger med sin ferske kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer