Kylie Jenner:

Setter fart på forlovelsesryktene

Sminkemogulen delte først en hyllest til ekskjæresten Travis Scott, før hun viste fram en diamantring på Instagram.

RYKTEFLOM: I anledning Travis Scotts bursdag delte ekskjæresten Kylie Jenner en hyllest til rapartisten. Kort tid etterpå delte hun en video hvor hun viste frem en ny ring, godt plassert på ringfingeren sin. Dette fikk ikke bare fart på romanseryktene, men også rykter om forlovelse mellom duoen. Foto: NTB Scanpix
RYKTEFLOM: I anledning Travis Scotts bursdag delte ekskjæresten Kylie Jenner en hyllest til rapartisten. Kort tid etterpå delte hun en video hvor hun viste frem en ny ring, godt plassert på ringfingeren sin. Dette fikk ikke bare fart på romanseryktene, men også rykter om forlovelse mellom duoen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor kom bomben om at milliardæren Kylie Jenner (22) og rapartist Travis Scott (28) hadde gått hver til sitt, etter to og et halvt år som kjærester. Til tross for bruddet har de beholdt nær kontakt, spesielt i på grunn av deres felles datter, Stormi Webster (2).

Siden bruddet har det til stadighet dukket opp rykter om at romansen mellom dem har blusset opp igjen. Dette kunne imidlertid Kourtney Kardashian (41) og Scott Disicks (36) eldste sønn, Mason Disick (10), avkrefte i slutten av mars.

Det gjorde han under en direktesending på Instagram.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Rørende innlegg

Nå har imidlertid romanseryktene igjen blitt et tema. Dette kommer av at sminkemogulen delte et kjærlig innlegg i anledning Scotts bursdag. Torsdag fylte rapperen 28 år, og det måtte selvfølgelig Jenner dokumentere på sin Instagram.

«Gratulerer med dagen til årets far. Sakte, men, sikkert, har jeg begynt å akseptere det faktum at Stormi er pappadalt. (...) Den vakreste, smarte, kjærlige og morsomme lille babyen. Den beste gaven. Ok, jeg gråter. Elsker deg for alltid», skriver Jenner.

Innlegget inneholder både videosnutter og bilder av Scott, datteren Stormi og Jenner, og har allerede rukket å få godt over 14 millioner likerklikk.

Storesøster, Khloé Kardashian (35), har også kommentert innlegget hvor hun gratulerer Scott med 28 årsdagen.

«Åh, gratulerer med dagen, Travis. Vi alle elsker deg», skriver hun.

I kommentarfeltet er det også lagt igjen flere kommentarer fra fansen, hvor de ikke legger skjul på at de håper at duoen finner tilbake til hverandre.

Scott har selv lagt igjen en kommentar under Jenners innlegg i form av flere emojis, blant annet formet som hjerter.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Viste frem ny ring

Samme dag delte Kylie Jenner en video på Instagram hvor man kunne se en gullbelagt diamantring på ringfingeren til ettbarnsmoren. Ringen er fra eksklusive Cartier, og kommer fra den såkalte Love-serien. Den har med årene blitt vanlig å bruke i forlovelser.

Dagen før delte 22-åringen et bilde på Instagram, hvor hun viste frem manikyren sin, men da var det imidlertid ingen ring å se på fingeren hennes.

Se dette innlegget på Instagram

🌈🤍

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Videosnutten har for øvrig blitt delt videre på fan-kontoen med navn Kyliesnapchat, som har over en million følgere.

Se dette innlegget på Instagram

New nails

Et innlegg delt av Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Jenners nye ring er det mange som har bitt seg merke i, og i kommentarfeltet stiller flere spørsmål ved om realitystjernen har forlovet seg.

« Har noen lagt merke til forlovelsesringen? Herregud, hva er det som skjer??» lyder en av kommentarene.

Hva statusen på forholdet mellom Jenner og Scott er, gjenstår enda å se, da ingen av dem har bekreftet om de har funnet tilbake til hverandre. Men, at Jenner bare har lovord å si om ekskjæresten, er det ingen tvil om.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (2) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

- Som bestevenner

I et intervju med Harper's Bazaar i mars lettet hun på sløret om forholdet til Scott.

- Vi har et så flott forhold, vi er som bestevenner. Vi begge elsker Stormi, og ønsker det som er best for henne. Vi holder kontakten, og koordinerer, fortalte hun.

I begynnelsen av januar brøt Scott tausheten om bruddet. Det gjorde han i et intervju med XXL magazine, hvor 28-åringen fortalte at han fortsatt elsket realitystjernen.

Han innrømmet likevel at det hadde vært vanskelig å være i et offentlig forhold.

TRIO: Her er Travis Scott avbildet sammen med ekskjæresten Kylie jenner og datteren Stormi Webster i fjor. Foto: NTB Scanpix
TRIO: Her er Travis Scott avbildet sammen med ekskjæresten Kylie jenner og datteren Stormi Webster i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Den vanskelige delen med forhold er å prøve å være i et uten at millioner av stemmer utenfor blander seg inn, fortalte Travis til magasinet, og la til at han ikke lot seg påvirke mentalt av det.

Under intervjuet gikk rapperen også inn på forholdet til datteren Stormi, og fortalte blant annet at det å bli pappa har vært bedre enn han trodde det skulle bli.

- Stormi er et av de beste menneskene jeg vet om. Hun er min bestevenn. Hun gjør livet litt enklere. Hun bare inspirerer meg hver dag med måten hun tenker på, sa han, og la til at han og moren hennes kom på navnet Stormi sammen.

LES OGSÅ: - Skråsikre på at Kylie er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer