Hayden Panettiere:

Setter fart på bruddryktene med mystisk mann

Ingen vet om den amerikanske skuespilleren har skilt seg fra ektemannen.

MYSTISK MANN: Ingen visste at Hayden Panettiere har gått fra forloveden etter ni år. Nå er hun blitt observert med en ny, mystisk mann. Foto: NTB Scanpix
MYSTISK MANN: Ingen visste at Hayden Panettiere har gått fra forloveden etter ni år. Nå er hun blitt observert med en ny, mystisk mann. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden 2009 har den amerikanske skuespilleren Hayden Panettiere (28) vært sammen med den ukrainske bokseren Vladimir Klitsjko (42). Sammen har paret datteren Kaya (3) og mye later til at de tilsynelatende har levde et svært lykkelig liv sammen.

Nå gir derimot 28-åringen fansen hakeslepp, etter at hun tidligere denne uken ble fotografert sammen med en annen mann. Hayden og den mystiske mannen holdt hender, og gjorde alt annet enn å skjule seg for paparazziene.

De to både danset og lo på vei ut fra kjendisrestauranten Craig´s i Los Angeles på torsdag.

DANSER: Hayden og den ukjente mannen brydde seg fint lite om paparazziene og svingte seg like greit om på parkeringsplassen. Foto: NTB Scanpix
DANSER: Hayden og den ukjente mannen brydde seg fint lite om paparazziene og svingte seg like greit om på parkeringsplassen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Trenger tid

Til tross for at verken Hayden eller Vladimir har kommentert et angivelig brudd spekuleres det nå flittig i om de to har gått fra hverandre etter ni år sammen.

Også skuespillerens mamma, Lesley Vogel, setter fart på ryktene. Ifølge amerikanske People, har nemlig moren til Hayden uttalt at datteren gjennomgår en rekke endringer i livet sitt.

- Men det er positive endringer, sier moren til Radar Online og legger til:

- Hun trenger å bruke litt tid alene og finne ut hva hun vil gjære. Jeg tror hun er på et veldig bra sted i livet.

Videre fortalte moren til nettstedet at Hayden og Vladimir har et godt forhold til tross for bruddet, og at de nylig var på ferie i Hellas sammen med deres felles datter.

Vladimir og Hayden ble sammen første gang for ni år siden. I 2011 gikk de hver til sitt før de fant tilbake til hverandre i april 2013, og forlovet seg i oktober samme året.

I NORGE: Hayden og Vladimir (i midten) under boksestevnet The Homecoming i Oslo i 2016. Foto: NTB Scanpix
I NORGE: Hayden og Vladimir (i midten) under boksestevnet The Homecoming i Oslo i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PAPPAJENTE: Vladimir med parets datter Kaya i 2015. Foto: NTB Scanpix
PAPPAJENTE: Vladimir med parets datter Kaya i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fødselsdepresjon

I 2015 svirret ryktene nok en gang om at duoen hadde gått hver til sitt, etter at bilder av Hayden uten forlovelesesring svirret i media.

Da gikk hun hardt ut og avviste bruddryktene.

«Manglende ring betyr ikke slutten på et forhold. Jeg er velsignet over å være sammen med min vakre familie», skrev hun til et bilde av familien på tre.

For tre år siden fikk Hayden og Wladimir datteren Kaya sammen. Etter fødselen avslørte skuespilleren at hun led av fødselsdepresjon, og la seg inn til frivillig behandling.

- Jeg led av fødselsdepresjon etter at jeg ble mamma. Jeg har merket litt til det, så vit at dere ikke er alene eller gale, damer! fortalte hun.

BRUDD?: Vladimir og Hayden har vært et par siden 2009. Nå skal det være slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix
BRUDD?: Vladimir og Hayden har vært et par siden 2009. Nå skal det være slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også i etterkant ble det kjent at Hayden fremdeles ikke hadde det helt bra.

- Hayden Panettiere har frivillig søkt profesjonell hjelp på et behandlingssenter for sin fødselsdepresjon. Hun ber media respektere privatlivet hennes, stod det i en pressemelding, ifølge E!Online.com.

Panettiere har hele tiden vært åpen om problemene.

- Det er noe mange kvinner opplever. Mange tror fødselsdepresjon betyr at jeg har negative følelser for barnet mitt og at jeg vil skade det. Jeg hadde aldri disse følelsene, men noen kvinner har det. Det er et bredt spekter. Det er noe som må snakkes om og kvinner må vite at de ikke er alene, fortalte hun i programmet «Live with Kelly and Michael».

Verken Hayden eller Vladimir har foreløpig kommentert bruddryktene.

LES OGSÅ: Avslører nok en spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer