Setter en stopper for babyryktene

- Hun drakk seg full.

VENTER IKKE BARN: Det har blitt spekulert i om Jennifer Aniston venter barn sammen med kjæresten Justin Theroux. Nå er ryktene lagt døde. Foto: Stella Pictures
VENTER IKKE BARN: Det har blitt spekulert i om Jennifer Aniston venter barn sammen med kjæresten Justin Theroux. Nå er ryktene lagt døde. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke hevdet britiske Look at Jennifer Aniston (42) er seks måneder på vei med sitt første barn, og at «Venner for livet»-stjernen prøvde å skjule en kul på magen da hun ble fotografert i Los Angeles nylig.

Nye bilder setter imidlertid en stopper for ryktene. Under en spasertur i Hollywood med kjæresten Justin Theroux, var stjernen ikledd skinny jeans, en sort vinterkåpe og en stipete genser som ingen måte så ut til å skjule en voksende babymage.

Samtidig skriver nettstedet ShowbizSpy.com at Aniston spiste middag sammen med Theroux på Hollywood-restauranten Fig & Olive i helgen. Og vitner skal ha sett at Aniston drakk seg full.

Paret drakk sammen med skuespiller Jason Bateman. Hans gravide kone, Amanda Anka, var også til stede, men holdt seg unna alkoholen.

Etter ekteskapet med Brad Pitt, og flere korte forhold, har Jennifer nå endelig funnet lykken med Justin Theroux. 42-åringen har flere ganger ytret ønske om å få barn, og skal nå være klar for å starte en familie med Justin.

Paret møttes på settet til den kommende filmen Wanderlust, og vil bruke mye tid på å promotere filmen framover.

Ifølge kilder vil Aniston også fokusere på seg selv og forhåpentligvis bli mor, skriver Mail Online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Jennifer er gravid i sjette måned 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer