OPPTATT MANN: James McFadden har mange jern i ilden, og utsetter med det bryllupet til sin kjære, Delta Goodrem. Foto: Stella Pictures
OPPTATT MANN: James McFadden har mange jern i ilden, og utsetter med det bryllupet til sin kjære, Delta Goodrem. Foto: Stella PicturesVis mer

Setter bryllupet på vent

Men superkjekkasen nekter for at trøbbel i forholdet er årsaken.

SEHER.NO: Den tidligere Westlife-stjernen Brian McFadden (29) har utsatt det planlagte bryllupet til sangeren Delta Goodrem (24), som opprinnelig skal avholdes ved juletider.

Likevel, 29-åringen, som for tiden spiller inn et nytt reality-show i Melbourne, forsikrer at endringene i planene ikke skyldes problemer i forholdet til vakre Delta. Det er heller "økende arbeidsmengde som har skylden.

- Vi vil ikke gifte oss mellom jobber, sier han til The Sun.

Det var i 2007 at paret tok forholdet sitt et skritt lenger og forlovet seg. Etter lengre tids rykter om at Goodrem sa nei til frieriet fordi hun følte seg for ung til å slå seg til ro, bekreftet de nemlig den gledelige nyheten.

- Paret håpet å holde forlovelsen hemmelig, men følte likevel det var viktig å bekrefte nyheten, sa én talsperson i Goodrems management den gang.

Tidligere var Boyband-stjernen gift med eks-Atomic Kitten-sangeren Kerry Katona (27) som han har to døtre sammen med.

McFadden og Goodrem ble sammen i 2004.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kokainen ga henne hull i nesa