- SETTER IKKE BARNA FØRST: Anna Anka - her sammen med sønnen Ethan - hevder selv ikke barna får henne til å gå glipp av sine faste skjønnhetsbehandlinger. Foto: TV3
- SETTER IKKE BARNA FØRST: Anna Anka - her sammen med sønnen Ethan - hevder selv ikke barna får henne til å gå glipp av sine faste skjønnhetsbehandlinger. Foto: TV3Vis mer

- Setter aldri barna først

Anna innrømmer at hun ikke er som andre mødre...

SEHER.NO: Den svenske blondinen Anna Anka tilbringer gjerne tid sammen med sine to barn Ellie (7) og Ethan (3) - så lenge det ikke kolliderer med hennes skjønnhetsbehandlinger.

I mandagens episode av "Svenske Hollywoodfruer" på TV3, innrømmet 38-åringen at massasje, negl- og ansiktsbehandlinger er så viktig at hele familien lider hvis hun går glipp av det.

- Det er en måte for meg å slappe av meg på. Det er mange som alltid setter barn og andre først, og aldri unner seg noen ting. Sånn har jeg aldri vært. Jeg er litt egoistisk, for har ikke jeg det bra, så har ikke de jeg omgås det bra heller, sier hun.

Anna Anka - som tirsdag hevdet at hun gjerne blir sammen med en norsk mann etter at hun før jul ble separert fra popektemannen Paul Anka - sparer ikke på kronene når det gjelder sin store lidenskap.

- Jeg bruker kanskje 100.000 dollar i året på massasje, ansiktsbehandlinger og negler, sier hun til kameraene.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: - Jeg elsker norske menn