Julianne Hough:

Sett kyssende på modell etter skilsmissen

Har Hollywood-stjernen funnet lykken igjen?

BRUDD: Brooks Laich og Julianne Hough var sammen i over seks år og gift i tre før de gikk hver til sitt i fjor. Foto: Broadimage/REX/NTB
BRUDD: Brooks Laich og Julianne Hough var sammen i over seks år og gift i tre før de gikk hver til sitt i fjor. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2017 giftet «Dancing With The stars»-stjernen og skuespiller Julianne Hough (33) seg med den tidligere NHL-proffen Brooks Laich (37) i en overdådig seremoni i Idaho.

Duoen hadde da vært sammen siden desember 2013, og forlovet siden august 2015.

Men bare tre år etter bryllupet kom nyheten om at duoen hadde valgt å skille seg.

- Vi har tilbrakt den tiden vi trengte hver for oss for å komme til beslutningen om å separeres etter en grundig og kjærlig overveielse. Vi deler en overflod av kjærlighet og respekt for hverandre og vil fortsette å lede hjertene fra dette ståstedet, uttalte de blant annet i en pressemelding til People den gang.

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

Ny flamme?

Etter bruddet har det vært stille rundt kjærlighetslivet til tv-stjernen, men nå kan det se ut som om lykken smiler til henne igjen.

Nylig ble hun nemlig sett kyssende på modellen Charlie Wilson, melder flere amerikanske nettsteder deriblant Page Six.

«Danser Julianne Hough seg inn i et nytt kapittel i livet?» skriver nettstedet, og fortsetter:

«Dancing With the Stars-stjernen ble sett kyssende på modellen Charlie Wilson ett år etter at hun søkte om skilsmisse fra ektemannen, Brooks Laich».

Videre står det at Hough og den potensielle nye kjæresten ga hverandre en stor klem og et kyss da de traff hverandre til lunsj utenfor en restaurant i Los Angeles før de forsvant inn for å hente grønne juicer og en pose med take away-mat.

- Jeg er ikke streit

For to år siden kom 33-åringen, kjent fra filmer som «Safe Haven» og «Footloose», med en åpenhjertig innrømmelse om sin egen legning overfor sin daværende ektemann.

- Jeg sa, «Du vet at jeg ikke er streit (ikke heterofil, red.anm.), sant?», fortalte hun i et intervju med Women's Health.

Hvorpå Laich skal ha reagert med overraskelse.

- Han sa «Unnskyld meg, men hva sa du nå?». Og jeg bare: «Jeg er ikke det. Men jeg har valgt å være sammen med deg».

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

I intervjuet med Women's Health fortalte også skuespilleren at hun hadde utviklet seg som menneske de siste årene, og at hun var redd for at dette kunne skremme ektemannen.

- Jeg ble kjent med den kvinnen jeg hadde innvendig som ikke trenger noe. Den jeg var, var en liten jente som trengte at han skulle beskytte meg. Jeg var redd for at han ikke skulle elske den siden av meg, men jo mer jeg var meg selv, jo mer ble han tiltrukket av meg, delte hun åpent med magasinet den gang.

LES OGSÅ: Kim Kardashian: - De oppfører seg som et par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer