FORLOVET: Skuespillerparet Seth Green og Clare Gant har bekreftet ovenfor People at de har forlovet seg. Foto: All Over Press
FORLOVET: Skuespillerparet Seth Green og Clare Gant har bekreftet ovenfor People at de har forlovet seg. Foto: All Over PressVis mer

Seth Green bekreftet forlovelsen

Nå kan alle hans kvinnelige fans bli grønn av misunnelse...

SEHER.NO:  Skuespilleren Seth Green (35) fra "Austin Powers" har i flere år sjarmert kvinner verden over med sitt gutteaktige utseende og humoristiske roller på filmlerretet. Så det er nok mange kvinnelige fans som nå blir grønn av misunnelse - han har nemlig forlovet seg med kjæresten Clare Grant.

"Buffy"-stjernen og kjæresten - som forøvrig både er modell og skuespiller - deltok på en lanseringsfest i Hollywood på onsdag, og der bekreftet de ovenfor People at de har forlovet seg.

De ble observert svært kjærlige, og klarte ikke holde fingrene unna hverandre. De er veldig hemmelighetsfulle rundt detaljene, men de kunne avkrefte ryktet om at de forlovet seg på nyttårsaften, skriver E!.

Paret er åpentbart ikke redd for å bli lei av hverandre. Nå jobber de sammen med filmen "Robot Chicken", hvor Green er produsent, mens Grant har stemmer til noen av karakterene.

Grant, som studerte ved Universitetet i Memphis, er kjent fra filmen "Black Snake Moan" sammen med Christina Ricci, og er aktuell med MTV serien "$5 Cover".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Seth på maken til bart!