Serverte lavkarbo til 4-stjernersgjestene

Caroline Berg Eriksen brukte sin egen kokebok i matprogrammet.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld møtes tre norske kjendiser til middag hos fotballfrue Caroline Berg Eriksen i «4-stjerners middag». Vanligvis flyter det over av alkohol og søtsaker, men hos bloggeren var det et sunnere kosthold som sto i fokus. 

Eriksen har tidligere fått mye oppmerksomhet for sine mat- og treningsvaner og Turbo-vokalist Lars-Erik Blokkhus, sportsanker Carina Olset og artist Kjell Elvis fikk servert et lavkarbo måltid. Oppskriftene fant hun i sin egen bok «Fotballfrues dagbok». 

- Jeg brukte oppskrifter fra livsstilsboken min. Responsen fra gjestene var veldig positiv, sier Eriksen til Seoghør.no. 

Caroline, bedre kjent som bloggaliaset Fotballfrue, fikk i fjor mye oppmerksomhet da hun fortalte at hun vil servere lavkarbo dersom hun får barn.

- Unger er jo hyperaktive uansett, men tenk når de ikke er proppfulle av sukker. Hvis de ikke drikker juice, eller spiser corn flakesen som får blodsukkeret til å gå helt bananas, så får vi sikkert en veldig fin og fredelig unge. Så godt det går i hvert fall, sa hun under et intervju med TV2s «Ettermiddagen». 

Eriksen har flere ganger lagt ut lavkarbo-oppskrifter på bloggen sin, men understreker at det er viktig å finne en balanse mellom sunt og usunt og at det hender at hun skeier ut.  

- For meg er det viktig å finne en balanse mellom det å være sunn og det å kose seg. Jeg har inntrykk av at mange tror det handler om enten eller når det kommer til livsstil, og det blir for meg veldig feil. Jeg trenger ikke godteri, potetgull eller mengder med brus for å skeie ut, jeg skeier heller ut med en god flaske vin og 5-retters middag, litt sjokolade om jeg har lyst på det mandag som fredag og popcorn på kino fordi det for meg er obligatorisk, skriver hun på Fotballfrue.no.

«4-stjerners middag» sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!LES OGSÅ: - TV2 mente at jeg var for tynn