Serverte kun grønnsaker i bryllupet

Ikke engang bryllupskake fikk stå på menyen under Natalie Portmans store dag.

SPISER KUN GRØNNSAKER: Natalie Portman lever etter en streng vegansk diett, og ville derfor ikke ha noen retter som bestod av fisk, kjøtt eller produkter som stammet fra dyr i sitt bryllup. Foto: All Over Press
SPISER KUN GRØNNSAKER: Natalie Portman lever etter en streng vegansk diett, og ville derfor ikke ha noen retter som bestod av fisk, kjøtt eller produkter som stammet fra dyr i sitt bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Black Swan»-stjernen Natalie Portman (31)  er kjent for å leve etter en streng vegansk diett - som innebærer at hun i tillegg til ikke å spise kjøtt, heller ikke rører egg, honning, meieriprodukter eller andre matvarer som stammer fra dyr.

Og heller ikke da hun giftet seg med sin drømmemann Benjamin Millepied (35) lørdag, gjorde hun noe unntak for seg eller de 100 bryllupsgjestene.

Ifølge People bestod menyen kun av veganske retter. Heller ikke bryllupskake, som sannsynligvis ville inneholdt både egg og kremfløte, fikk gjestene oppleve.

Isteden skal Portman og Millepied ha servert franske småkaker for å markere sin vielse.

Paret - som møtte hverandre i forbindelse med innspillingen av «Black Swan» i 2009 og har sønnen Aleph (14 mnd.) sammen - giftet seg i en 45 minutter lang jødisk seremoni.

Portman skal ha gått til alters i en kjole av merket Rodarte, de samme som laget hennes kjole til Oscar-utdelingen i 2010.

Heller ikke festlokalet skal ha unngått å ha blitt påvirket av Portmans veganer-filosofi. Istedenfor å kjøpe spesielle blomster, hadde hun kun brukt frittvoksende blomster fra Bel Sur-området hvor festen ble holdt.

Etter at festen var over, skal alle gjestene ha fått med seg frø fra villblomstene som avskjedsgave, ifølge People.

Portman har tidligere sagt at hun alltid har drømt om en fransk ektemann.

- Jeg bodde i Paris da jeg var 12 og faren min ga meg navnet Natalie etter en en sang av Gilbert Becaud. Alt i livet mitt har pekt mot at jeg skal få meg en fransk familie, sa hun nylig til det franske bladet Madame Figaro, ifølge People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg med drømmemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer