Blake Lively:

- Seriøst, ville du spurt en mann om det samme?

Blake Lively så rødt da hun ble intervjuet på kvinne-konferanse.

SÅ RØDT: Blake Lively var ikke imponert over spørsmålet hun fikk på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
SÅ RØDT: Blake Lively var ikke imponert over spørsmålet hun fikk på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag gikk den årlige «Power of Women»-lunsjen av stabelen i New York.

Arrangementet er i regi av det amerikanske bransjebladet Variety, hvor de hvert år plukker ut fem kvinner, som får hver sin hederspris for å ha brukt sin posisjon til å sette søkelyset på et viktig tema.

Årets hedersgjester besto av blant andre skuespiller Jessica Chastain (40), Chelsea Clinton (37), dattera til Hillary og Bill Clinton, og skuespiller Blake Lively (29), der sistnevnte ble hedret for sin kamp mot overgrep mot barn.

29-åringen har tidligere inngått samarbeid med Child Rescue Coalition, en organisasjon som blant annet jobber for å beskytte barn mot seksuelle overgrep. Da Lively mottok prisen, holdt tobarnsmora også en tårevåt takketale.

Saken fortsetter under bildet.

MOTTOK PRIS: Skuespiller Blake Lively fikk hederspris for sitt arbeid mot overgrep. Foto: NTB Scanpix
MOTTOK PRIS: Skuespiller Blake Lively fikk hederspris for sitt arbeid mot overgrep. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Spør meg om noe annet

Etter arrangementet var det imidlertid en helt annen sak som fikk tabloidblekket til å sprute.

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant ABC News, fikk Lively spørsmål om antrekket sitt på den røde løperen, noe som mildt sagt ser ut til å ha gjort henne forbanna.

- Virkelig? På dette arrangementet, så spør du meg om antrekket mitt? Seriøst ... ville du spurt en mann om det samme?

I løpet av sekvensen skal Lively ha uttalt at hun var til stede for å promotere arbeidet med ovennevnte organisasjon, og ba dermed reporteren strengt om å stille henne et annet spørsmål.

- Jeg er her ... for å rette søkelyset, skape endringer og for å løfte frem kvinner. Så du kan spørre meg om noe annet, smalt det fra skuespilleren.

TV 2-reporter ignorert

Dette er ikke første gang Lively har satt en reporter på plass, for det hun mener har vært et upassende spørsmål - eller kommentar.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Da TV 2s reporter Kjersti Flaa skulle intervjue Blake Lively og Parker Posey i New York i fjor, ble reporteren ignorert av stjernene store deler av tiden.

Ifølge TV 2 gratulerte Flaa den da gravide Lively med «den lille kulen på magen».

- Gratulerer med DIN lille kul, svarte Lively.

Duoen ble heller ikke spesielt fornøyd da de fikk et spørsmål om klær, og valgte deretter å harselere med temaet, mens de snakket til hverandre.

LES OGSÅ: Blac Chyna ødela Kylies Jenners TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer