JUBLET OVER SISTEPLASS: Petter Pilgaard og Alexandra Joner havnet helt sist i sparkkonkurransen i Grefsenkollen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
JUBLET OVER SISTEPLASS: Petter Pilgaard og Alexandra Joner havnet helt sist i sparkkonkurransen i Grefsenkollen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Serien blir som terapi for oss

Petter Pilgaard erkjenner at han og kjæresten Mari Haugersveen blir fremstilt korrekt når paret krangler i serien.

Publisert
SEHER.NO: Petter Pilgaard (32) er for tiden aktuell med dokusåpen «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss, som omhandler livet hans med forloveden Mari Haugersveen (28). Seerne blir i programmet vitne til en rekke større og mindre krangler mellom de to.

- Det er sånn vi er. Vi krangler mye. Jeg er egentlig konfliktsky, så serien blir nærmest som terapi for oss, sier Petter til Seher.no.

Selvsagt blir også hyggeligere stunder vist på skjermen, og søndag kunne seerne se at Mari hadde kjøpt forlovelsesring til Petter, og ga han den da paret drakk champagne sammen på Fløien i Bergen.

Da Red Bull arrangerte sparkstøttekonkurranse i Grefsenkollen i helgen var derimot ikke Mari med. Petter hadde fått med seg artist, og radioprogramleder Alexandra Joner, og de to utgjorde et lag. Duoen endte på sisteplass, men radiokompanjongene fra NRJ tok ikke tapet alt for tungt.

- Dette var veldig uvant. Jeg prøvde å gi full gass fra start, og gikk på med dødsforakt i svingene, smiler Petter.

Han trivdes langt bedre i det oppvarmede teltet der det ble arrangert etterfest.

For noen år siden gikk «Paradise Hotel»-stjernen en del på ski, men han erkjenner at det de siste årene nok er blitt atskillig mer festing enn sparkstøtting på.

- Dette var årets vinteraktivitet for min del. Det viktigste er å delta, påpeker Petter.

Også Alexandra var fornøyd med innsatsen.

- Det er så kaldt. Jeg er ikke bygget for dette været, ler Alexandra, og hutrer videre.

Vant gjorde derimot tidligere motorcrosskjører Ailo Gaup (32), som stilte på lag med fotograf og tidligere snowboarder Arild Bruun Kjeldaas. Gaup mener imidlertid ikke hans bakgrunn fra halsbrekkende motorsykkelstunts var det som utgjorde forskjellen.

- Nei, det var mange motorsyklister med. At jeg var vant var fordi vi klarte å få mest tempo på sparken oppe på flaten. Også hadde vi flaks, det må man ha for å vinne her, fastslår Ailo.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette fikk du ikke se på Skavlan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer