Ser verden med nye øyne

I 27 år har Jakten-Bente levd med markant skjeling på øynene. Nå er hun endelig brillefri.

GLAD OG FORNØYD: – Jeg ønsker ikke å sutre, men det har vært et lite handicap, sier Bente. Frem til nylig har hun levd med skjeling på øynene. Foto: TV 2
GLAD OG FORNØYD: – Jeg ønsker ikke å sutre, men det har vært et lite handicap, sier Bente. Frem til nylig har hun levd med skjeling på øynene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bente Fremo (27) fra TV 2s ”Jakten på kjærligheten” hadde for lengst forsonet seg med et liv med briller - men det var før Se og Hør inviterte henne med til den norskdrevne Budapest Klinikken i Ungarn. Her har de har ekspertise på strabisme, som skjeløydhet heter på fagspråket.

– Jeg har aldri blitt undersøkt så grundig noen gang! forteller Bente.

Under inngrepet ble musklene i øyet både forlenget og forkortet før de ble festet igjen.
Det tok ikke lang tid før Bente  ikk gladmeldingen om at operasjonen var svært vellykket. Skjevheten på øynene ble flyttetfra 29 til 4 grader!

– Jeg har fått realisert en drøm jeg ikke trodde var mulig, sier Bente.

Se de utrolige bildene av Bentes nye øyne i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jakten-frier ble dumpet på sms   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer