Kendall Jenner:

- Ser ut som testikler

Kommentarfeltet gikk varmt da supermodellen viste frem vinterstilen.

HÅNES: Kendall Jenners siste Instagram-innlegg har ikke gått ubemerket hen. Her avbildet under CFDA Fashion Awards i november. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HÅNES: Kendall Jenners siste Instagram-innlegg har ikke gått ubemerket hen. Her avbildet under CFDA Fashion Awards i november. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Vinter og snø betyr at det igjen er tid for å kle seg i sine varmeste klær og spenne på seg skia, for å så sette kursen mot skibakken.

Supermodell Kendall Jenner (27) er en av de som har tatt til Instagram for å vise fram vinterstilen, men hun så trolig ikke for seg de reaksjonene som skulle komme fra følgerne - noe 27-åringen har intet mindre enn 266 millioner av.

I et nylig delt innlegg poserer Jenner i snøkledde omgivelser. På hodet har hun en brun fuskepelshatt, som hun har valgt å matche med en grønn bomberjakke i lær.

Ifølge Loewe.com skal jakken ha en prislapp på hele 61 655 norske kroner. Det er likevel ikke den stive prislappen som fansen har bitt seg merke i - men heller formen.

Bomberjakken går modellen til livet og har en «baggy» passform. På bildene har Jenner hendene i lommen, noe som fikk jakken til å se enda større ut nederst. Det gjorde at den fikk en passform som ga følgerne assosiasjoner til noe helt annet.

«Den ser ut som testikler», mener en.

«Jakken minner litt om en ballesekk», kaster en annen seg på med.

Andre mente den løse passformen, kombinert med at hun hadde hendene i lomma, fikk det til å se ut som hun hadde store, slappe bryster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.