Kendall Jenner:

- Ser ut som testikler

Kommentarfeltet gikk varmt da supermodellen viste frem vinterstilen.

HÅNES: Kendall Jenners siste Instagram-innlegg har ikke gått ubemerket hen. Her avbildet under CFDA Fashion Awards i november. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HÅNES: Kendall Jenners siste Instagram-innlegg har ikke gått ubemerket hen. Her avbildet under CFDA Fashion Awards i november. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Vinter og snø betyr at det igjen er tid for å kle seg i sine varmeste klær og spenne på seg skia, for å så sette kursen mot skibakken.

Supermodell Kendall Jenner (27) er en av de som har tatt til Instagram for å vise fram vinterstilen, men hun så trolig ikke for seg de reaksjonene som skulle komme fra følgerne - noe 27-åringen har intet mindre enn 266 millioner av.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

I et nylig delt innlegg poserer Jenner i snøkledde omgivelser. På hodet har hun en brun fuskepelshatt, som hun har valgt å matche med en grønn bomberjakke i lær.

Ifølge Loewe.com skal jakken ha en prislapp på hele 61 655 norske kroner. Det er likevel ikke den stive prislappen som fansen har bitt seg merke i - men heller formen.

Bomberjakken går modellen til livet og har en «baggy» passform. På bildene har Jenner hendene i lommen, noe som fikk jakken til å se enda større ut nederst. Det gjorde at den fikk en passform som ga følgerne assosiasjoner til noe helt annet.

«Den ser ut som testikler», mener en.

«Jakken minner litt om en ballesekk», kaster en annen seg på med.

Andre mente den løse passformen, kombinert med at hun hadde hendene i lomma, fikk det til å se ut som hun hadde store, slappe bryster.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Den jakken ser ut som den er laget for Dolly Parton», bemerket en person, mens en annen spøkte:

«Det der er noen tunge kleshengere».

Hånet mot designerjakken beviser imidlertid nok en gang at motetrender ofte kan være polariserende, spesielt hvis når man er tidlig ute. Både Who What Wear Daily og W Magazine har kalt den polstrede Loewe-bomberen en «must have», eller «må ha», denne vinteren.

Jenner er bare en blant mange it-jenter som har falt for den svindyre jakka. Hailey Bieber (26) og Taylor Russell (28) har begge blitt sett iført forskjellige versjoner av bomberen denne vintersesongen.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

Også Jenners storesøster, Khloe Kardashian (38), virker å være en fan:

«Kendall Nicole!!!!! Kan du i det hele tatt bli kulere, penere, søtere, mer fantastisk?!?! Ugh, jeg er besatt av deg», har hun kommentert under lillesøsterens Instagram-innlegg.

LES OGSÅ: Dette skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer