DISKRIMINERENDE: Siv Jensen tar et oppgjør med NRK og TV 2s valgkampsendinger, siden stolene og kameravinklene får det til å se ut som hun har på seg miniskjørt. Her er hun under Folkemøtet 19.08 på TV 2. Foto: Faksimile TV 2 Sumo
DISKRIMINERENDE: Siv Jensen tar et oppgjør med NRK og TV 2s valgkampsendinger, siden stolene og kameravinklene får det til å se ut som hun har på seg miniskjørt. Her er hun under Folkemøtet 19.08 på TV 2. Foto: Faksimile TV 2 SumoVis mer

- Ser ut som jeg går i miniskjørt

Siv Jensen angriper NRK og TV 2.

SEHER.NO: Siv Jensen (40) tar et oppgjør med NRK og TV 2. Hun mener kameravinkler og merkelige stoler under debattsendinger får det til å se ut som hun har på seg miniskjørt.

FrP-lederen mener TV-kanalene opptrer kjønnsdiskriminerende.

- En ting vi diskuterer i nesten alle debatter, er hvordan stolene er, hvorfor vi ikke har bord, og om det er undervinklede kameraer eller ikke. For det er kjønnsdiskriminerende, sier hun til VG.

- I en hverdagssituasjon, der du kommer i drakt med skjørt og blazer, ser du veldig ordentlig ut, inntil du setter deg i en rar stol. Da ser det ut som om du kommer i miniskjørt, noe du ikke har på deg, men det ser sånn ut. Med undervinklet kamera ser det enda verre ut.

Jensen hevder det hender hun bruker all sin energi i løpet av en debatt til å tenke over hvordan hun har beina.

Selv om hun ikke deler politisk syn med Erna Solberg og Liv Signe Navarsete, deler de alle samme syn på denne saken.

Både Solberg og Navarsete innrømmer overfor VG at de helst bruker bukser under TV-debatter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Savner ikke mann og barn