- Ser ut som hun har gitt f*** i babyvekten

Nå legger Jay Mohr seg flat etter at vektspøken om Alyssa Milano falt i dårlig jord.

TRÅKKET FEIL: Både Jay Mohr (t.v) og Alyssa Milano bidro under en Nascar-prisutdeling i starten av desember. I etterkant uttalte Mohr seg svært uheldig om Milanos vekt i et radiointervju, i form av dét han selv oppfattet som en spøk. Foto: Stella Pictures
TRÅKKET FEIL: Både Jay Mohr (t.v) og Alyssa Milano bidro under en Nascar-prisutdeling i starten av desember. I etterkant uttalte Mohr seg svært uheldig om Milanos vekt i et radiointervju, i form av dét han selv oppfattet som en spøk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I omtalen av både norske og internasjonale kjendiser er dét å miste babyvekten etter en graviditet et yndet tema.

Muligens var det dette vektfokuset skuespiller Jay Mohr (43) ville kritisere da han kom med et sleivspark til «Charmed»-skjønnheten Alyssa Milano (41) i et radiointervju nylig.

- Hun er veldig liten, i høyden... Det virker som at hun fikk en unge og sa «jeg gir egentlig f**n». Jeg kan se det på magen hennes, sa Mohr om Milano.

De to stjernene var begge til stede på Nascar Spring Cup Series Awards-gallaen i starten av desember, han som vert og hun som en av prisutdelerne, ifølge E!Online.

Milano, som fikk sønnen Milo (2) i 2011, tok til Twitter for å svare på kommentaren fra komikeren.

«Så lei meg for at du føler behov for å henge meg ut som feit offentlig. Ha det godt og Gud velsigne deg. Vær så snill å hilse så mye til din vakre kone», lød det storsinnede svaret fra TV-stjernen.

SKJØNNHET: Milano sjarmerte mange i rollen som Phoebe i TV-serien «Charmed» på 90- og 2000-tallet. Her er hun i mai 2005, noen år før hun ble gravid.   Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Milano sjarmerte mange i rollen som Phoebe i TV-serien «Charmed» på 90- og 2000-tallet. Her er hun i mai 2005, noen år før hun ble gravid. Foto: Stella Pictures Vis mer

Feilslått spøk

Småbarnsmoren fikk massiv støtte fra opprørte fans etter vekt-kommentaren, ifølge People. Og i etterpåklokskapens lys valgte Jay Mohr, blant annet kjent fra TV-serien «Lykkelig skilt», å forklare og beklage seg.

«Hun er nydelig. Jeg tok feil da jeg tenkte at absurditeten i det jeg sa ville bli oppfattet som en spøk. #fail», twitret han tilbake torsdag.

HOLDER SAMMEN: Mohr og Nikki Cox har vært et par i en årrekke - her avbildet i 2005. De to ble også foreldre i 2011. 
 Foto: Stella Pictures
HOLDER SAMMEN: Mohr og Nikki Cox har vært et par i en årrekke - her avbildet i 2005. De to ble også foreldre i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men om Alyssa Milano er tilfreds med beklagelsen, virker Twitter-fansen mindre tilgivende. Etter at han postet svaret sitt, har en opphetet diskusjon fortsatt under tweeten.

«Det handler ikke om hun er heit eller ikke. Det handler om å ha respekt for kvinner.Komedie har ikke alltid handlet om å få folk til å føle seg dårlig», er blant reaksjonene Mohr har fått på unnskyldningen sin.

Jay Mohr, som selv fikk en sønn i 2011, er gift med «Las Vegas»-stjernen Nikki Cox (35).

LES OGSÅ: Stilte på TV-intervju uten BH

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer