- Ser ut som hun har gitt f*** i babyvekten

Nå legger Jay Mohr seg flat etter at vektspøken om Alyssa Milano falt i dårlig jord.

TRÅKKET FEIL: Både Jay Mohr (t.v) og Alyssa Milano bidro under en Nascar-prisutdeling i starten av desember. I etterkant uttalte Mohr seg svært uheldig om Milanos vekt i et radiointervju, i form av dét han selv oppfattet som en spøk. Foto: Stella Pictures
TRÅKKET FEIL: Både Jay Mohr (t.v) og Alyssa Milano bidro under en Nascar-prisutdeling i starten av desember. I etterkant uttalte Mohr seg svært uheldig om Milanos vekt i et radiointervju, i form av dét han selv oppfattet som en spøk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I omtalen av både norske og internasjonale kjendiser er dét å miste babyvekten etter en graviditet et yndet tema.

Muligens var det dette vektfokuset skuespiller Jay Mohr (43) ville kritisere da han kom med et sleivspark til «Charmed»-skjønnheten Alyssa Milano (41) i et radiointervju nylig.

- Hun er veldig liten, i høyden... Det virker som at hun fikk en unge og sa «jeg gir egentlig f**n». Jeg kan se det på magen hennes, sa Mohr om Milano.

De to stjernene var begge til stede på Nascar Spring Cup Series Awards-gallaen i starten av desember, han som vert og hun som en av prisutdelerne, ifølge E!Online.

Milano, som fikk sønnen Milo (2) i 2011, tok til Twitter for å svare på kommentaren fra komikeren.

«Så lei meg for at du føler behov for å henge meg ut som feit offentlig. Ha det godt og Gud velsigne deg. Vær så snill å hilse så mye til din vakre kone», lød det storsinnede svaret fra TV-stjernen.

Feilslått spøk

Småbarnsmoren fikk massiv støtte fra opprørte fans etter vekt-kommentaren, ifølge People. Og i etterpåklokskapens lys valgte Jay Mohr, blant annet kjent fra TV-serien «Lykkelig skilt», å forklare og beklage seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.