Rob Kardashian:

- Ser sexy ut

Rob Kardashian får mye oppmerksomhet for nytt bilde.

NYTT BILDE: Kim Kardashian delte dette bildet av søsknene sine, Khloé og Rob, i sosiale medier. Sistnevnte får det til å koke over i kommentarfeltet. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYTT BILDE: Kim Kardashian delte dette bildet av søsknene sine, Khloé og Rob, i sosiale medier. Sistnevnte får det til å koke over i kommentarfeltet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I motsetning til Kardashian-søstrene, som tilsynelatende deler alt med følgerne sine i sosiale medier, har broren Rob Kardashian (34) valgt en langt mer tilbaketrukket tilværelse.

34-åringen var ofte å se i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians» de første årene, men så ble det plutselig helt stille.

Storesøster Khloé Kardashian (37) har tidligere uttalt at hun tror brorens lave profil har handlet om at han trengte en pause fra hele sirkuset og alt det medfører.

Fansen får likevel se glimt av ham av og til, noe de også gjør nå.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Mandag kveld delte nemlig Kim Kardashian (40) flere bilder av at hun sammen med Khloé, storesøter Kourtney Kardashian (42) og sistnevntes kjæreste Travis Barker (45) var ute på middag.

- Wow

Mens de to turtelduene ble fotografert sammen, ble Khloé fotografert sammen med ingen ringere enn Rob.

«Middag med favorittparene mine», skriver Kim til bildene, til fansen store glede.

«Rob ser fantastisk ut. Glad for å se det», skriver en følger.

«Wow, Rob ser sexy ut», skriver en annen.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Brøt tausheten

Også for et knapt år siden fikk den eneste Kardashian-broren mye oppmerksomhet. Den gang dukket han opp i Kims 40-årsfeiring, samt i en episode av «Keeping Up with the Kardashians».

Tabloidpressen omtalte samtidig at «Keeping Up with The Kardashians»-profilen var på et bedre sted i livet. Moren Kris Jenner (65) kunne i ettertid, i podkasten Pretty Messed Up, avsløre at sønnen lever sitt beste liv.

- Han er så bra. Han er så bra. Han er virkelig flott, sa hun i podkasten.

Videre fortalte «momageren» at 34-åringen nyter tiden som far til datteren Dream (4), som han har med ekskjæresten Blac Chyna (33).

- Datteren hans er flott, og han er så glad i det barnet. Han er en fantastisk far og du vet aldri - du har barn, de vokser opp, de får barn igjen - og du vet ikke hvordan noen skal bli som foreldre, men han er bare ... wow, fortsatte moren.

LES OGSÅ: - Var virkelig en kamp en stund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer