- Ser rumpa mi stor ut i denne?

Kun én av ti menn hevder å gi et ærlig svar på dette spørsmålet. Her er damene som ikke bryr seg.

ALLE JENTER SPØR: «Ser rumpa mi stor ut i denne?» Fra venstre Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Beyonce Knowles, Kim Kardashian og Christina Aguilera. Foto: All Over Press / FameFlynet
ALLE JENTER SPØR: «Ser rumpa mi stor ut i denne?» Fra venstre Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Beyonce Knowles, Kim Kardashian og Christina Aguilera. Foto: All Over Press / FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO:
Alle kvinner stiller seg spørsmålet minst én gang i livet. «Ser rumpa min stor ut i dette plagget?». Ny forskning fra England viser at kvinner er så redde for at rumpa ser stor ut, at de kjøper en haug med klær de aldri bruker. 

Den britiske nettbutikken Very har funnet at kun 70 prosent av britiske kvinner tror på mannen sin, når han sier at rumpa deres ikke ser stor ut. Majoriteten av menn innrømmer å svare nei, for å unngå at handleturen blir enda lengre og for å unngå bråk.

- Spørsmålet om rumpa ser stor ut, kan være vanskelig for menn å svare på, spesielt når de står utenfor et skifterom i en klesbutikk, sier Julie Donelly fra nettbutikken Very.

Kun én av ti menn hevder å gi et ærlig svar, når kjæresten stiller det fryktede spørsmålet. Faktisk har den engelske kvinnen i gjennomsnitt 104 klesplagg i skapet, som hun aldri bruker. Klær som tilsvarer flere milliarder kroner.

Det spørsmålet plager ikke Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce Knowles, Christina Aguilera og flere andre kjente damer. De feirer sine frodige kurver, og derfor har vi laget et bildegalleri av de kjendisene som elsker å snu ryggen til kameraet. I Hollywood skal rumpa se stor ut!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cameron Diaz: - Rompa har blitt finere med årene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer