Kylie Jenner:

Ser rødt etter stjernens luksusbil-kjøp

Reality-stjernen får hard medfart på Instagram.

KRITISERES: Kommentarfeltet under Instagram-bildet til Kylie Jenner kokte over av refs fra følgerne etter at hun stolt viste frem sin nye luksusbil. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Kommentarfeltet under Instagram-bildet til Kylie Jenner kokte over av refs fra følgerne etter at hun stolt viste frem sin nye luksusbil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (22) kan gå til innkjøp av luksuriøse vesker, klær, ferier og stort sett hva enn hun måtte føle for.

22-åringen er en av verdens yngste milliardærer, og er ikke flau for å vise det - blant annet i form av bilder på Instagram.

View this post on Instagram

Oh fall, i missed you 🍁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nå ser det imidlertid ut til at fansen har sett seg lei på Jenners mange luksusinnkjøp. Etter at hun delte et bilde av sin nye bil av merket Bugatti Chiron, til en verdi av nærmere tre millioner amerikanske dollar, er det flere som ser rødt.

LUKSUSBIL: Det var en bil av dette merket som fikk fansen til realitystjerne Kylie jenner til å gå av hengslene. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSBIL: Det var en bil av dette merket som fikk fansen til realitystjerne Kylie jenner til å gå av hengslene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fansen raser mot stjernen

Bildet, som for øvrig er blitt slettet i etterkant, mottok massiv kritikk i kommentarfeltet, ifølge Page Six.

Flere av 22-åringens følgere påpekte at det er absurd å gå til innkjøp av en bil til den stive prisen.

- Hvordan kan mennesker rettferdiggjøre å kjøpe flere biler enn de faktisk trenger når det finnes mennesker der ute som ikke får mat? skal en av stjernens følgere ha spurt, ifølge The Blast.

- Jeg mener, jeg forstår at det er dine penger og at du tjener dem selv, men HVORDAN kan du rettferdiggjøre å ikke gjøre noe bra for pengene, jeg skjønner det bare ikke. For pengene du brukte på dette kunne du ha gitt mat til en hel by i minst ett år, skrev en annen.

- Enda en ny bil. I mellomtiden er det folk som sliter med å få endene til å møtes for å gi seg selv mat. Jeg er glad på hennes vegne, men når er det nok? skal en tredje ha spurt seg.

Kylie Jenner er kjent for å vise frem de luksuriøse bilene sine på den sosiale bildedelingstjenesten, og bilsamlingen hennes består blant annet av biler fra fabrikantene Range Rover, Rolls-Royce, Porsche, Lamborghini og Ferrari.

View this post on Instagram

mi amor

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

freaky friday

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kritikken er ikke overraskende, ettersom flere medlemmer av den berømte Kardashian/Jenner-klanen til stadighet opplever å bli kritisert for både det ene og det andre.

- Det er kriminelt

Senest i juli fikk Jenner kritikk - og også den gang handlet det om bil.

Da poserte hun med sin daværende kjæreste, Travis Scott (28), foran bilen sin - som tilsynelatende så ut til å være parkert på en parkeringsplass forbeholdt biler for personer med gyldig handikap-bevis, ifølge Daily Mail.

Stjernens fans reagerte sterkt på bildet, og eksparet fikk krass kritikk for å være hensynsløse.

SÅ RØDT: Dette bildet av Kylie Jenner og Travis Scott skapte sterke reaksjoner hos fansen. Foto: Instagram / Kylie Jenner
SÅ RØDT: Dette bildet av Kylie Jenner og Travis Scott skapte sterke reaksjoner hos fansen. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer

- Det er kriminelt å parkere på handikapplass, skrev en av stjernens følgere under bildet.

- Å parkere på handikapplass, det er klasse. Ikke særlig overraskende, tatt i betraktning hvem som oppdro deg, skrev en annen.

Det var imidlertid usikkert om duoen hadde med seg en person med et slikt bevis og dermed hadde tillatelse til å parkere der de gjorde.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Sjokkbrudd

Tidligere denne måneden ble det for øvrig kjent at Kylie Jenner og Travis Scott har gått hver til sitt, etter at førstnevnte bekreftet bruddet mellom dem.

Få timer etter at bruddryktene begynte å florere i amerikansk presse, meldte Daily Mail at Kylie hadde truffet ekskjæresten Tyga (29) i et platestudio på hotellet Sunset Maquis i Hollywood, etter først å ha vært ute med venninner på kjendisutestedet Delilah.

Dette fikk 22-åringen til å gå ut på Twitter og bekrefte bruddet, samtidig som hun benektet at hun hadde truffet ekskjæresten.

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var ingen date mellom Tyga og meg kl. 02. Det dere ser er at jeg slipper av to venninner ved et platestudio hvor han tilfeldigvis var, skrev hun på Twitter, før hun fulgte opp med nok et innlegg:

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Norske Rikke henger med Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer