Gigi Hadid:

Ser rødt etter slakt av ferieadvarsel

- Det er ikke mitt problem at dere ikke liker det.

RASER: Supermodell Gigi Hadid er ikke fornøyd med de som kritiserer henne etter at hun fortalte at hun ble ranet på ferieøya Mykonos nylig. Foto: NTB scanpix
RASER: Supermodell Gigi Hadid er ikke fornøyd med de som kritiserer henne etter at hun fortalte at hun ble ranet på ferieøya Mykonos nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen delte supermodellen Gigi Hadid (24) et oppsiktsvekkende innlegg på Instagram hvor hun hevdet å ha blitt ranet den greske ferieøya Mykonos.

«Ikke la deg lure av Instagram. Ble ranet. Skal aldri tilbake. Vil ikke anbefale det. Bruk pengene dine et annet sted», skrev hun.

Siden har bildet blitt møtt med reaksjoner fra fansen. Flere mener at det er respektløst og frekt overfor Hellas og den greske befolkningen å skade omdømmet til ferieøya, mens andre påpeker at man også kan bli ranet andre steder.

I flere dager har Hadid forholdt seg taus, men tirsdag kveld svarer hun kritikerne samtidig som hun kritiserer gresk politi i en kommentar under innlegget.

«La meg gjøre det klart for alle i kommentarfeltet som mener at jeg ikke fortjener å ha en mening basert på min egen erfaring, og advare andre om dette: Jeg og beboere i 30 andre boliger ble ranet den kvelden - noen ble ranet med skytevåpen.»

Se dette innlegget på Instagram

Gíkonos

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Kritiserer politiet

Videre hevder hun at hun var nødt til å kontakte nødetatene gjennom en av sine sikkerhetsansatte, og anklager det lokale politiet for å ikke ha nok ressurser til å håndtere omfanget av kriminalitet på øya.

Hun skriver også at hun ikke ble informert om dette før hun reiste, og at dersom hun hadde blitt informert, så ville hun ikke ha reist dit.

«Dette er min mening basert på faktiske hendelser, og det er ikke mitt problem at dere ikke liker det. Helt til slutt: Jeg jobber ræva av meg, og drar aldri på slike reiser for meg selv og mine venner. Så om jeg ønsker å dele bilder fra reisen etter å ha blitt ranet, så kommer jeg til å gjøre det.»

BESØKTE ØYA I FJOR: Gigi Hadid var faktisk på Mykonos i 2018 også - den gang i forbindelse med åpningen av kjøpesenteret Nammos Village. Her med Kate Moss og Emily Ratajkowski. Foto: Richard Young/REX/ NTB scanpix
BESØKTE ØYA I FJOR: Gigi Hadid var faktisk på Mykonos i 2018 også - den gang i forbindelse med åpningen av kjøpesenteret Nammos Village. Her med Kate Moss og Emily Ratajkowski. Foto: Richard Young/REX/ NTB scanpix Vis mer

Reiste med søstrene

Greske myndigheter har foreløpig ikke uttalt seg om hendelsen.

I Utenriksdepartementets reiseråd står det derimot at «det er lav kriminalitet i Hellas», og at «de aller fleste reiser til Hellas går uten spesielle problemer».

Artikkelen fortsetter under bildene.

MODELLSØSTRE: Gigi og Bella Hadid sammen på catwalken i forbindelse med prøver til en Prabal Gurung-visning i New York i 2018. Foto: Matt Baron/REX/ NTB scanpix
MODELLSØSTRE: Gigi og Bella Hadid sammen på catwalken i forbindelse med prøver til en Prabal Gurung-visning i New York i 2018. Foto: Matt Baron/REX/ NTB scanpix Vis mer
FERIE-DRAMATIKK: Bella Hadid avbildet i vannet ved den greske øya Mykonos i slutten av juli. Foto: NTB scanpix
FERIE-DRAMATIKK: Bella Hadid avbildet i vannet ved den greske øya Mykonos i slutten av juli. Foto: NTB scanpix Vis mer

Modellen reiste sammen med søstrene Bella (22), Alana (34) og Marielle Hadid (38) da hendelsen fant sted, ifølge People. Overfor kjendisnettstedet TMZopplyste Gigis far, Mohamed Hadid (70), at ingen av søstrene ble fysisk skadd. De skal imidlertid ha blitt preget av hendelsen.

Se dette innlegget på Instagram

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Stemor fra Bærum

Søstrene Hadid er svært berømte, og Gigi og Bella har figurert på catwalker og magasinforsider verden over. I tillegg er deres far Mohamed en styrtrik eiendomsmogul, som i 2012 ble sammen med bærumskvinnen Shiva Safai.

Hun flyktet til Norge fra Iran som barn, og vokste opp i Sandvika i Bærum. Som 19-åring flyttet hun imidlertid til USA, hvor hun møtte Mohamed Hadid for omkring syv år siden.

FORLOVET: Shiva Safai og Mohamed Hadid har vært forlovet de siste årene. Her avbildet sammen i 2017. Foto: Mediapunch/REX/ NTB scanpix
FORLOVET: Shiva Safai og Mohamed Hadid har vært forlovet de siste årene. Her avbildet sammen i 2017. Foto: Mediapunch/REX/ NTB scanpix Vis mer

Safai fortalte til Dagbladet Magasinet i 2017 at hun ble godt tatt imot av familien Hadid.

- Det var litt skremmende, men alle ønsket meg ­velkommen fra første stund. Vil du være med en mann, må du elske alt ved livet hans, sa hun og tilføyde:

- Jeg var redd for at barna til ­Mohamed ikke skulle like meg, men jeg var aldri redd for å bli del av en ­familie der han hadde barn fra før. Jeg elsker familie.

Vis mer

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Får slakt av fansen etter ferie-lovbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer