<strong>KOMMER MED HARDE BESKYLDNINGER:</strong> I motsetning til mange andre virker det ikke som at baseballstjernen José Canseco er særlig fornøyd med forlovelsen mellom Jennifer Lopez og Alex «A-Rod» Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
KOMMER MED HARDE BESKYLDNINGER: I motsetning til mange andre virker det ikke som at baseballstjernen José Canseco er særlig fornøyd med forlovelsen mellom Jennifer Lopez og Alex «A-Rod» Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez og Alex «A-Rod» Rodriguez:

Ser rødt etter forlovelsen: - Den stakkars jenta har ingen anelse

Beskylder Alex «A-Rod» Rodriguez for å være utro mot Jennifer Lopez.

Publisert

Det var nok mange som hadde sett det komme da Jennifer Lopez (49) og Alex «A-Rod» Rodriguez (43) i helgen avslørte at de hadde forlovet seg. Stjerneparet har i lengre tid sett vilt forelsket ut, og nå skal de altså bli mann og kone.

Selv om gratulasjoner og lykkønskninger har blitt delt i fleng i sosiale medier, er imidlertid ikke forlovelsen særlig populær hos enkelte.

Ifølge US Weekly reagerer nemlig tidligere baseballspiller José Canseco (54) kraftig på måten «A-Rod» behandler Lopez på, og går også ut med harde beskyldninger om Rodriguez.

Beskyldninger

Ifølge det amerikanske nettstedet hevder José at 43-åringen har vært utro mot Lopez med ingen ringere enn Josés ekskone, Jessica Canseco, som han var gift med i tre år fra 1996.

- (...) Ser J. Lo tekste Alex Rodriguez, men lite vet hun om at han er utro mot henne med ekskona mi. Den stakkars jenta har ingen anelse om hvem han egentlig er, skriver han blant annet på Twitter.

- Jeg var med henne (Jessica Canseco journ.anm.) for et par måneder siden da han ringte henne, fortsetter han.

Videre oppfordrer José Alex til å slutte å oppføre seg som en dritt og at han må slutte å være utro mot Lopez.

- Alex Rodriguez, jeg utfordrer deg til en boksekamp eller en MMA-kamp når som helst, skriver han videre.

Avslutningsvis delte José telefonnummeret sitt og skriver at hvis Jennifer Lopez vil vite sannheten, så må hun ringe ham.

- Jeg er villig til å ta en løgndetektortest for å bevise at alt jeg sier om Alex er 100 prosent riktig.

Verken Lopez eller Rodriguez har foreløpig kommentert beskyldningene fra José Canseco skriver nettstedet. Videre kommer det frem at de to tidligere baseballstjernene skal ha hatt en turbulent tone i mange år.

Innrømmet steroidbruk

Det hele skal imidlertid ha toppet seg i 2008 da 54-åringen slapp boken Vindicated, hvor han også den gang beskyldte «A-Rod» for å være interessert i ekskona hans og samtidig påsto at han hadde introdusert 43-åringen for ulike steroider.

Året etter innrømmet A-Rød å ha brukt prestasjonsfremmende stoffer under baseballsesongen i 2003, noe han også skal ha blitt tatt for senere. I 2014 ble stjernen utestengt i hele sesongen og fikk en suspensjon på 162 kamper, skriver US Weekly.

- Det året borte måtte jeg jobbe skikkelig hardt for å slutte og være en dust, sa A-Rod i et intervju med The Hollywood Reporter i 2017, ifølge nettstedet.

<strong>FORELSKA:</strong> De to turtelduene ser stadig forelsket ut på rød løper. De er heller ikke redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: De to turtelduene ser stadig forelsket ut på rød løper. De er heller ikke redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil være forlover

Josés beskyldninger kom bare et døgn etter at baseballstjernen og Lopez avslørte forlovelsen. Superstjernene delte begge et bilde av Lopez' hånd - med det som ser ut som en stor diamantring - som hviler seg i Rodriguez' hånd. Mens Lopez kommenterer bildet med åtte hjerter, skrev Rodriguez «hun sa ja».

Nyheten har blitt hyllet av stjerner som Khloé Kardashian, Rita Ora og Ellen DeGeneres.

- Ja, jeg kan være din forlover, skrev sistnevnte til Lopez.

Kjærligheten later til å blomstre mellom Lopez og Rodriguez, som ofte stjeler oppmerksomheten på den røde løperen. Så sent som i slutten av februar ankom turtelduene Oscar-utdelingen hånd i hånd.

Etter månedsvis med spekulasjoner bekreftet Hollywood-stjernene at de hadde blitt et par i mars 2017.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Kom på rød løper med «mystisk» mann

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer