Emily Ratajkowski:

Ser rødt etter dette

Supermodellens bilde får nettet til å koke over.

VEKKER OPPSIKT: Følgere og fans sperret opp øynene da modell Emily Ratajkowski poserte med sin lille sønn på den ene armen på et Instagram-bilde. Foto: Privat / Instagram
VEKKER OPPSIKT: Følgere og fans sperret opp øynene da modell Emily Ratajkowski poserte med sin lille sønn på den ene armen på et Instagram-bilde. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble den amerikanske modellen Emily Ratajkowski (30) og ektemannen Sebastian Bear-McClard foreldre til sønnen Sylvester Apollo Bear (3 mnd.).

«Sylvester Apollo Bear har nå tatt del i livet vårt på den jordiske siden. Sly ble født 8/3/21 på den mest surrealistiske, vakre og kjærlighetsfylte morgenen i livet mitt», skrev Ratajkowski til et Instagram-bilde der hun ammet sin nyfødte baby.

30-åringen, som fikk sitt gjennombrudd i Robin Thickes musikkvideo «Blurred Lines» i 2013, har skapt flere overskrifter i årenes løp - blant annet for lettkledde bilder.

Nå får den nybakte moren imidlertid oppmerksomhet av helt andre grunner.

«Bag med uønsket gods»

Tre måneder har gått siden stjernen satte sitt første barn til verden. Hverdagen som fersk forelder kan være utfordrende å håndtere for de fleste - berømt eller ei - og det er mange fallgruver man tilsynelatende kan havne i. Eksempelvis hvordan man bærer babyen. Det fikk Ratajkowski nylig kjenne på kroppen.

På Twitter kokte det da modellen poserte i en mønstret bikini - med den tre måneder gamle sønnen på den ene armen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer