Kylie Jenner:

Ser rødt etter dette

Kylie Jenners bursdagskjole får det til å koke over for klesdesigner.

FÅR TYN: Realitystjernen Kylie Jenner får hard medfart av klesdesigneren Michael Costello, som mener at hun ikke krediterer klesdesignere nok. Foto: Kylie Jenner/Instagram
FÅR TYN: Realitystjernen Kylie Jenner får hard medfart av klesdesigneren Michael Costello, som mener at hun ikke krediterer klesdesignere nok. Foto: Kylie Jenner/Instagram Vis mer
Publisert

En av verdens mest fulgte kjendiser på Instagram, og for øvrig nest best betalte på bildedelingstjenesten, er ingen ringere enn realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (23).

Jevnlig oppdaterer Jenner sine 190 millioner følgere med sitt luksuriøse liv på Instagram-profilen sin, enten det er poserende ved siden av luksusbiler eller smilende sammen med datteren Stormi (2).

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Superstjernen, som nettopp fylte 23 år, postet ikke overraskende, nylig noen glimt av seg selv på Instagram.

I en juvelprydet kjole, i fargene oransje og blå, ser den mørkhårede stjernen forførende inn i kameraet.

Under innlegget tagger Jenner motedesigneren for luksusmerket Balmain, Olivier Rousteing, og skriver følgende:

«Tusen takk, min kjære, for den mest perfekte bursdagskjolen».

Rousteing har for øvrig arbeidet tett med Kardashian/Jenner-klanen tidligere, og har blant annet designet for Kylies halvsøster Kim Kardashian (39) og hatt et sminkesamarbeid med Kylie.

Bildeserien har i skrivende stund fått over 900 000 likerklikk, og det strømmer inn med hjerte- og flamme-emojier i kommentarfeltet.

- Krediterer ikke nok

Det er imidlertid ikke alle som er like begeistret over synet av Jenner, eller rettere sagt av omtalen av kjolen hennes.

Klesdesigneren Michael Costello (37) fyrer løs i kommentarfeltet.

Costello retter nemlig pekefingeren mot 23-åringen som han mener kun krediterer et fåtall av designerne som designer klær for henne, i sine Instagram-innlegg.

FÅR KRITIKK: Klesdesigner Michael Costello ser rødt, og mener at Jenner ikke er flink nok til å tagge klesdesignerne. Her er hun avbildet på Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Klesdesigner Michael Costello ser rødt, og mener at Jenner ikke er flink nok til å tagge klesdesignerne. Her er hun avbildet på Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Tusen takk, Oliver, for den perfekte bursdagskjolen. Og takk til designerne uten navn som arbeider flittig døgnet rundt på spesiallagde plagg som hun ikke tagger eller nevner... bortsett fra hvis det er betalt», skriver han.

Videre kommenterer han blant annet følgende:

KRITISK: Klesdesigner Michael Costello kritiserer Jenner for ikke å kreditere klesdesignerne hun bruker nok. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Klesdesigner Michael Costello kritiserer Jenner for ikke å kreditere klesdesignerne hun bruker nok. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Det er trist at designere jobber så hardt om disse mulighetene for å kle opp vakre, populære kvinner, og så tagger de bare de største motedesignerne som Oliver, men glemmer de andre (dette har ingenting å gjøre med merket mitt), men det har definitivt mye å gjøre med LA-designerne. Hvorfor ikke bare tagge minst én? Kanskje ikke hele tiden, men en gang i blant».

37-åringen setter også inn dette støtet:

«Dette innlegget har ingenting å gjøre med Kylie som bare er kledd opp i noe fra meg en gang i året, og jeg er heldig hvis jeg får et skikkelig bilde å poste. Dette er ikke ment mot staben hennes som styler henne. Selv om vi vet at dere ikke kan vente med å avfølge meg og tyne meg».

Designerens kritikk har i skrivende stund fått over 12 000 likerklikk. Flere heier på Costello, mens andre tar sminkemogulen i forsvar.

«Han har et poeng», skriver en bruker.

«Hvis ikke dette er sant, så vet ikke jeg», skriver en annen.

View this post on Instagram

🏝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

«Hvorfor skal du ha spesialbehandling? Hun kjøpte kjolen, og om hun tagger deg eller ikke spiller ingen rolle, vær glad og gå videre. Å gjøre det på denne måten er ikke riktig», kommenterer en støttende Jenner-fan.

«Keeping Up with the Kardashians»-profilen har foreløpig ikke uttalt seg om kritikken fra Costello.

View this post on Instagram

the best gift of all 🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Får huden full

Dette er ikke første gangen mangemillionæren får hard medfart. Senest nå nylig ble hun kritisert for å medvirke i musikkvideoen til Cardi B (27) og Megan Thee Stallion (25) - «WAP».

I videoens kommentarfelt var det flere som så rødt, og uttrykte sterk misnøye over Jenner. Hun trippet nedover en korridor iført avslørende leopardkostyme og intenst blikk mot kameraet.

De få sekundenes skjermtid var nok til å sette en mob i aksjon, og det ble satt i gang en underskriftskampanje for å få 23-åringen fjernet fra videoen.

Kritikken går blant annet på at Jenner ikke har noe å gjøre i en musikkvideo som har som formål å fremme svart kultur, blant annet fordi hun tidligere er anklaget for kulturell appropriasjon mot nettopp svarte.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Selv har 23-åringen ikke svart på kritikken, men rapper Cardi B tok mandag bladet fra munnen. Det gjorde hun på Twitter, men har siden slettet meldingene av uviss grunn.

Flere internasjonale medier har imidlertid plukket opp forsvarstalen, blant andre CNN.

«Ikke alt handler om rase. Det er utfordringer her i verden som handler om rase, og som jeg snakker om hele tiden. Dette handler ikke om føkkings rase», skriver hun.

Belcalis Alamzar, som hun egentlig heter, forklarer også valget om å ta med Jenner i videoen.

«Hun behandlet søsteren og datteren min så kjærlig på hennes barns bursdagsfest», skriver hun.

Alamzar legger også til at begges barnefedre er gode venner, og at Jenners mor, Kris Jenner, har gitt henne gode råd.

LES OGSÅ: - De ser etter hus sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer