Amy Schumer og «I Feel Pretty»:

Ser rødt av stjernens nye rolle: - Kvalmt

Amy Schumer er ikke redd for å by på seg selv, men hennes siste filmrolle blir i meste laget for noen.

KRITISERES: Amy Schumer er blitt kjent for å pushe grenser i sine stand-up-show og filmer, men denne gangen syns mange at hun har dratt den for langt. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Amy Schumer er blitt kjent for å pushe grenser i sine stand-up-show og filmer, men denne gangen syns mange at hun har dratt den for langt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var etter at den 36 år gamle komikeren Amy Schumer slapp traileren til sin siste film, «I Feel Pretty», at Twitter begynt å koke denne uken. Folk syns rett og slett at budskapet i filmen var «kvalmt» og uetisk.

Ifølge Daily Mail handler filmen om en usikker, ung kvinne som plutselig tror hun er supermodell. Kvinnen spilles så klart av Amy selv.

FÅR KRITIKK: Fra Amys siste film «I Feel Pretty». Foto: Filmweb
FÅR KRITIKK: Fra Amys siste film «I Feel Pretty». Foto: Filmweb Vis mer

Selve plottet går ut på at Amys rollefigur, som i utgangspunktet ikke har så høye tanker om seg selv, slår hodet når hun faller av sykkelen under en spinningtime i jakten på en sprekere kropp.

Når hun endelig kommer til bevissthet igjen, og ser seg i speilet etterpå, har hun fått et nytt syn på sitt eget utseende. Hun føler rett og slett at hun ser ut som en supermodell.

- Kun det ytre som teller

Supermodellene Naomi Campbell (47) og Lauren Hutton (74) dukker blant annet opp i filmen, og i traileren hører vi Amys fortellerstemme si:

«Uansett hvor mange ganger vi hører at det er det indre som teller, så vet vi kvinner, innerst inne, at det er det som er utenpå hele verden bedømmer oss for.»

Men budskapet i filmen har altså ikke falt helt i god jord blant folk. På Twitter kunne man blant annet lese kommentarer som disse:

«Så skal vi virkelig bare late som om 'I Feel Pretty' ikke bare er j*vla slem, og det faktum at Amy Schumer er slem mot seg selv, er ingen unnskyldning.»

En annen skrev: «Den nye Amy Schumer-filmen er full av dritt. Hun tror at hun er stygg og trenger å slå hodet sitt, og få en hjerneskade, for å tro at hun er pen, for så å utvikle en selvtillit som gir henne suksess?»

En annen skrev: «For noen som definitivt ser mindre attraktiv ut enn Amy Schumer i bikini, og som definitivt har færre privilegier, samt en kronisk lidelse - hva skal jeg liksom få ut av #IFeelPretty - at samfunnet ser på meg som grusom, og jeg trenger hjerneskade før jeg kan tro på meg selv?».

En Twitter-bruker uttrykte: «Å spille på pen/stygg-kortet er så kvalmt og destruktivt. Det å sette jenter opp mot hverandre. F*en ta den dritten».

Regissørene forsvarer

Men noen har også vært positive til filmen, og poengterer at man ikke bør slakte en film, eller budskapet i den, før man har sett den.

Regissørene for «I Feel Pretty», Marc Silverstein og Abby Kohn, tror at komedien vil bevise hvilket komiker-geni Amy er. I et intervju med People uttaler de:

- Amys komikertalent gjorde henne til en soleklar kandidat for denne rollen, og hun var vår ultimate drøm til å spille Renee. Men det var like viktig for oss at Amy var villig til å gi av seg selv, og vise en sårbarhet som jeg ikke tror hun har vist oss før.

Amys Instagram kryr av bilder der hun byr på seg selv, som dette:

Tati loves LA

A post shared by @ amyschumer on

De to regissørene forklarer videre til People at vi får se nye sider av komikeren denne gangen. Hun byr visstnok på en helt ny råhet.

- Det blir ikke laget så mange romantiske komedier, som faktisk har et tydelig tema med rollefigurer og forhold, som folk faktisk kan relatere seg til, sier de to.

Giftet seg i all hemmelighet

Heldigvis virker det i hvert fall som om det går bra i Amys kjærlighetsliv for tiden. Nylig ble det kjent at hun har giftet seg med kokken Chris Fischer (37).

Ifølge E!News ble duoen først observert sammen under en middag i New York i november, og siden har de blitt sett sammen ved et par anledninger.

Nylig dukket duoen opp i Ellen DeGeneres' 60-årsfeiring, og de var ikke redde for å vise sin kjærlighet - heller ikke på sosiale medier, og vips så giftet de to seg i all hemmelighet.

I tillegg til å jobbe som kjøkkensjef, har Amy Schumers nye mann også skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook».

AVSLØRT: Amy Schumer og Chris Fischer ble avbildet på vei til «Saturday Night Live»-studioet i slutten av januar. Foto: NTB scanpix
AVSLØRT: Amy Schumer og Chris Fischer ble avbildet på vei til «Saturday Night Live»-studioet i slutten av januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail tok Fischer over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010, en gård som har vært i drift siden 1961.

Chris er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.

Les også: Viser frem kjæresten for første gang

GJORDE NARR AV EGEN KROPP: - Hvis du har dette området rund her, da må du skrive dine egne greier, spøkte Schumer fra scenen etter hun mottok pris under Critics Movie Choice Awards. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer