Margot Robbie:

Ser rødt av gravidspørsmål

Hollywood-stjernen med klar tale.

IKKE INTERESSERT: Hollywood-yndlingen Margot Robbie (28) er lei av å føle seg presset til å bli gravid, bare fordi hun er gift og i «den rette alderen». Her med motspiller Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premiere i 2014. Foto: NTB Scanpix
IKKE INTERESSERT: Hollywood-yndlingen Margot Robbie (28) er lei av å føle seg presset til å bli gravid, bare fordi hun er gift og i «den rette alderen». Her med motspiller Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premiere i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Senest denne uken så en kjendiskvinne seg nødt til å avkrefte at hun venter barn, da popstjernen Miley Cyrus (26) ble offer for en rekke gravidspekulasjoner blant fans og i media.

Cyrus er langt fra alene. Verdensstjerner som Jennifer Aniston (49), Jenna Dewan (38) og Emily Ratajkowski (27) er bare noen av dem som har måttet håndtere det berømte gravidspørsmålet, der én fjær gjerne er blitt til fem høns.

Alle synes riktignok ikke like mye om å bli konfrontert med temaet, som tross alt oppleves privat for mange - kjendis eller ei.

«Du er jo gift»

Hollywood-profilen Margot Robbie (28) er den siste i rekken av kvinnelige celebriteter som åpenbart er utsatt for ovennevnte spekulasjoner. I et nylig intervju med Radio Times tar «I, Tonya»-stjernen et kraftig oppgjør med fenomenet, og forteller samtidig at hun er mektig lei av presset hun opplever fra samfunnet.

- Jeg giftet meg, og like etterpå dukket spørsmålet opp: «Når blir dere foreldre?» Samfunnet forventer at jeg skal bli gravid, og det gjør meg sint, tordner Robbie, før hun fortsetter:

- Det føles litt sånn: «Du er jo gift, hvor er barna?» Ikke anta at det skjer, jeg bestemmer selv hva jeg vil gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer