IKKE INTERESSERT: Hollywood-yndlingen Margot Robbie (28) er lei av å føle seg presset til å bli gravid, bare fordi hun er gift og i «den rette alderen». Her med motspiller Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premiere i 2014. Foto: NTB Scanpix
IKKE INTERESSERT: Hollywood-yndlingen Margot Robbie (28) er lei av å føle seg presset til å bli gravid, bare fordi hun er gift og i «den rette alderen». Her med motspiller Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premiere i 2014. Foto: NTB ScanpixVis mer

Margot Robbie:

Ser rødt av gravidspørsmål

Hollywood-stjernen med klar tale.

Senest denne uken så en kjendiskvinne seg nødt til å avkrefte at hun venter barn, da popstjernen Miley Cyrus (26) ble offer for en rekke gravidspekulasjoner blant fans og i media.

Cyrus er langt fra alene. Verdensstjerner som Jennifer Aniston (49), Jenna Dewan (38) og Emily Ratajkowski (27) er bare noen av dem som har måttet håndtere det berømte gravidspørsmålet, der én fjær gjerne er blitt til fem høns.

Alle synes riktignok ikke like mye om å bli konfrontert med temaet, som tross alt oppleves privat for mange - kjendis eller ei.

«Du er jo gift»

Hollywood-profilen Margot Robbie (28) er den siste i rekken av kvinnelige celebriteter som åpenbart er utsatt for ovennevnte spekulasjoner. I et nylig intervju med Radio Times tar «I, Tonya»-stjernen et kraftig oppgjør med fenomenet, og forteller samtidig at hun er mektig lei av presset hun opplever fra samfunnet.

POPULÆR: Som verdensberømt skuespiller må en kanskje tåle spørsmål om privatlivet. Margot Robbie synes riktignok lite om å bli konfrontert med manglende familieforøkelse. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Som verdensberømt skuespiller må en kanskje tåle spørsmål om privatlivet. Margot Robbie synes riktignok lite om å bli konfrontert med manglende familieforøkelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg giftet meg, og like etterpå dukket spørsmålet opp: «Når blir dere foreldre?» Samfunnet forventer at jeg skal bli gravid, og det gjør meg sint, tordner Robbie, før hun fortsetter:

- Det føles litt sånn: «Du er jo gift, hvor er barna?» Ikke anta at det skjer, jeg bestemmer selv hva jeg vil gjøre.

Robbie setter også spørsmålstegn ved hvorfor det «bare er gifte kvinner» som må svare på hvorfor de ikke har barn.

- Gifte menn har ikke samme problem, mener hun.

Hemmelig forlovelse

Robbie har vært gift med den britiske filmregissøren Tom Ackerley siden 2016, etter å ha holdt forlovelsen hemmelig. 28-åringen er blant Hollywoods mest ettertraktede skuespillere om dagen, og takket nylig ja til å spille Barbie i en kommende film om den ikoniske plastdukka. Hun er også aktuell i Tarantinos «Once upon a time in Hollywood», der hun portretterer skuespiller Sharon Tate, som ble brutalt drept på slutten av 60-tallet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SPILLER TONYA: I filmen «I, Tonya» spiller Margot Robbie den skandaleombruste kunstløpersken Tonya Harding. Video: Neon Vis mer Vis mer

Robbie begynte sin skuespillerkarriere i dramaserien «Pan Am», før gjennombruddet kom i «The Wolf of Wall Street» - Martin Scorseses kritikerroste Oscar-film, sammen med Leonardo DiCaprio.

I tida etterpå har hun gjort suksess i filmer som «Tarzan», «Suicide Squad» og nevnte «I, Tonya».

Til tross for den enorme oppmerksomheten hun har fått for karrieren, har hun for lengst gitt uttrykk for at hun ikke ønsker å ha et offentlig kjærlighetsliv.

I 2016 åpnet hun seg til bladet Vouge om hvordan hun falt for ektemannen:

- Vi var venner en stund, og jeg var alltid forelsket i ham. Men jeg tenkte: «Han kommer ikke til å elske meg tilbake. Ikke gjør dette rart, Margot. Ikke vær dum og si at du liker ham.» Men så skjedde det plutselig, og det var sånn: «Selvsagt skal vi være sammen. Dette gir så mye mening», skrøt hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Rart intervju

Det er ikke første gang Robbie kritiserer mediene for å ha feil fokus, jamfør gravidspørsmålet. I 2016 høstet magasinet Vanity Fair massiv kritikk for å ha vært sexistisk overfor Robbie i et intervju, noe skuespilleren selv sa seg enig i.

- Jeg husker at jeg tenkte det var et veldig rart intervju, fortalte Robbie til det australske TV-programmet «The Project».

Hun understreket at hun fikk en følelse av å ikke vite hvordan intervjuet ville bli.

- Jeg visste ikke hva som ville komme ut, sa hun videre, og la til at da hun selv leste intevjuet, syntes hun også at tonen var veldig rar.

VIL HA EGNE BARN: Alex Ek forteller åpenhjertig at han vil bli mamma. Reaksjonene har ikke bare vært positive. Vis mer

LES OGSÅ: Triana vil gjøre som Hollywood-stjernene

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

Svensk actionstjerne tiltalt for drap på kona

Svensk actionstjerne tiltalt for drap på kona

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Gjemte seg på hemmelig babyshower

Gjemte seg på hemmelig babyshower

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Dette «beviser» hemmelig romanse

Brudd for Lady Gaga

Brudd for Lady Gaga

Svarer han på romanseryktene her?

Svarer han på romanseryktene her?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255