<strong>SER PÅ MED BESTEFORELDRENE:</strong> Den danske Paradise-deltakeren Sheila-Marie Schade sier til Ekstra Bladet at hun ser på sine mange hyrdestunder på TV sammen med besteforeldrene. Foto: Dansk TV3
SER PÅ MED BESTEFORELDRENE: Den danske Paradise-deltakeren Sheila-Marie Schade sier til Ekstra Bladet at hun ser på sine mange hyrdestunder på TV sammen med besteforeldrene. Foto: Dansk TV3 Vis mer

Ser Paradise-sex med besteforeldrene

- Mormor sier at hun godt kunne funnet på det samme da hun var på min alder...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens årets norske «Paradise Hotel»-deltakere foreløpig har nøyd seg med het flørting på reality-soverommene i i Mexico, har deres danske kolleger gått mye lengre.

Deltakerparet Sheila-Marie Schade og Nick Bisgaard Jacobsen har flere ganger blitt filmet mens de har hatt sex foran kameraene, etter at de havnet på samme rom.

Den 24 år gamle jenta sier til Ekstra Bladet at hun synes det er flaut å se seg selv i i aksjon under dyna på TV, men at hun har fått god støtte fra sine besteforeldre.

Fordi hun ikke selv får inn kanalen som sender «Paradise Hotel», ser hun nemlig episodene sammen med sine besteforeldre, som begge er over 60.

- Vi har jo sex nesten hver dag, så det er nesten umulig å unngå å se det. Når jeg ber dem slå av TV-en, svarer de at de har sett slikt før.

- Mormor sier at hun godt kunne funnet på det samme da hun var på min alder.

Sheila-Marie sier deltakerne glemte kameraene inne på hotellet raskt.

- Vi glemte også at vi skulle gjøre det under laknene, så man ikke skulle se så meget, sier hun til Ekstra Bladet.

Maren Kallhovd og Mats Figenschou Hansen ble i forrige episode av årets norske «Paradise Hotel» vist i hete scener på sitt soverom, men paret avviser overfor Seher.no at de hadde sex.

- Det startet med at vi lå i skje, og begynte å flørte. Vi var kanskje på vei til å ha sex, men jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle gjøre noe sånt på TV, og det gikk greit å si stopp, sier Maren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Mats: - Jeg tenkte «nå dør jeg»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer