- Ser mindre oppblåst ut enn tidligere

Top Gear-stjernen anklages for å ha fikset på utseendet.

FØR OG NÅ: Hammond så mer rynkete ut rundt øynene i 2009 (til venstre), enn da han tirsdag dukket opp på en tilstelning i London. Foto: Stella Pictures
FØR OG NÅ: Hammond så mer rynkete ut rundt øynene i 2009 (til venstre), enn da han tirsdag dukket opp på en tilstelning i London. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nye bilder av Top Gear-stjernen Richard Hammond (41) får britiske medier til å spekulere i om kjendisen har fikset på utseendet.

- Når det kommer til mote, har han mer til felles med en tenåring enn en mann i førtiårene, skriver Daily Mail. Men er det den eneste tingen som hjelper Richard Hammond å opprettholde sitt ungdommelige utseende? spør de seg.

Ifølge avisen var 41-åringen svært rynkefri rundt øyenene da han tirsdag dukket opp på en tilstelning i London, noe som førte til spekulasjoner om stjernen skal ha fått botox-injeksjoner.

Dr. Roberto Veil fra London Centre for Aestethic Surgery, sier til Daily Mail at det er sannsynlig at Hammond har fikset på utseendet.

- Det ser ut som om Richard Hammons kan ha gjennomført et inngrep og fått fjernet poser under øyene. Området ser mindre oppblåst ut enn tidligere. Jeg vil også si at rynkene rundt øynene har minsket, noe som indikerer at han også
kunne fått botox for å glatte de ut, konstaterer han.

En talsperson for Hammond insisterer imidlertid på at 41-åringen ikke har gjort noen inngrep, og skylder på at lyssettingen under tirsdagens tilstelning kan ha fått ham til å se yngre ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-stjerne krasjet under opptak   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer