- Ser kampene med blandede følelser

Mens håndballjentene gjør det rått i Brasil, sitter Hammerseng og følger med fra TV-skjermen.

KICK: Gro innrømmer at hun savner mesterskapskicket hun selv får når hun er på banen, når hun ser håndballjentene spille i Brasil.  Foto: Stella Pictures
KICK: Gro innrømmer at hun savner mesterskapskicket hun selv får når hun er på banen, når hun ser håndballjentene spille i Brasil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med en fødsel rett rundt hjørnet måtte håndballspiller Gro Hammerseng (31) stå over håndball-VM i São Paulo i Brasil. I februar kommer nemlig den førstefødte, som hun venter med samboer og medhåndballspiller Anja Edin (28).

Den flotte 31-åringen har derfor vært nødt til å se håndballjentene skyte seg til finalen via TV-skjermen hjemme i Gjøvik, og innrømmer at det ikke har vært like lett.

- Selvfølgelig ser jeg kampene med litt blandede følelser. Jeg har kjent et sug etter det kicket et slikt mesterskap gir, forteller hun til VG Sporten.

Hammerseng vet hva hun snakker om, for i fjor på denne tiden briljerte hun i EM-kampen mot Danmark.

For 31-åringen har det vært greit å se at flere av de andre håndballvenninnene hennes har kommet seg raskt etter deres fødsler.
 
- Det er godt for meg å se at «Kikki» (Kristine Lunde-Borgersen, red.anm.) har kommet så bra tilbake. Tidligere har jeg jo sett at både Heidi Løke og Line Daugaard har gjort det samme etter fødsler. Men alle er forskjellige, og jeg vet jo ikke ennå hvordan dette blir for meg, sier den sporty jenta til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arve Tellefsen er redd for å få forbud mot å følge barna til skolen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer